Goodwood Festival of Speed

Eerder dit jaar kwam ik nog aan felbegeerde tickets voor de 75e Goodwood Members Meeting. Dit besloten feestje was zo ontzettend bijzonder, dat ik Festival of Speed en Revival ook meteen op mijn bucketlist noteerde. Er is gewoon iets magisch aan ‘the grounds of Goodwood’. Beter wordt het niet. Goodwood staat gelijk aan car-walhalla. Hier ga je heen als je dood gaat mensen. Hopelijk.

Vrienden van Nolan Speed Industries – worx by RaceChip (eerder gezien in Monaco tijdens het Top Marques event) nodigden mij uit om naar de U.K. over te komen en dit spektakel samen mee te maken. Pagani’s in het wild, de nieuwste primeurs op de racebaan, schreeuwende oude Formule wagens die weer tot leven kwamen voor een paar dagen, museum stukken waar keihard mee geracet werd, straaljager shows, Mac & Cheese, grote hoeden en heul veul Petrolheads. Ik heb er geen woorden voor. Kijk daarom vooral mijn vlog! Excuus, het was een onmogelijke opgave om al het moois in 6 minuten te passen maar er is toch meer dan genoeg over om van te genieten.

Geen reacties mogelijk.