Wat kan Het Automeisje wellicht voor jou betekenen?

Spelen met woorden en zinnen doe ik graag. Het Automeisje heeft een heel eigenwijze kijk op deze zogenaamde ‘mannenwereld’. Ik ben dus zeker te porren voor het schrijven van een (online) column, blog of advertorial.

Heb je een product, dienst of misschien zelfs wel een wagen die je door mij wilt laten reviewen? Dat kan! In overleg is het zelfs mogelijk het door mij geschreven artikel of gemaakte video, naast je eigen kanalen, ook te laten plaatsen op hetautomeisje.nl voor meer bereik. Mijn blogposts link ik tevens door naar mijn social kanalen (Facebook, Twitter, YouTube & Instagram) zodat je daar mee kan liften op mijn volgers en abonnees.

Organiseer jij binnenkort een autobeurs, meeting of evenement? Dan kunnen we samenwerken! Laat mij verslag uitbrengen van jouw event d.m.v. een fotoverslag of film.

Je kunt Het Automeisje ook uitnodigen als vertegenwoordiger, host of special guest op beurzen en evenementen. Ik neem graag deel aan o.a. de steeds populairder wordende Ladies Nights die de dealers organiseren. Ik kan je dan geheel vrijblijvend mijn diensten overzicht en bijbehorende tarievenlijst mailen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een samenwerking, neem dan gemakkelijk en snel contact op via het contactformulier.

Ik kan je dan geheel vrijblijvend mijn dienstenoverzicht en bijbehorende tarievenlijst mailen.

Geen reacties mogelijk.