Een award gewonnen!

Mijn blog heeft de publieksprijs gewonnen in de categorie ‘Automedia’. Dat wil zeggen dat jullie massaal op mij gestemd hebben, waarvoor ik eeuwig dankbaar ben. De Nationale Auto Awards geeft, in samenwerking met United Consumers en Studio’s Aalsmeer, de uitblinkers van de autobranche het podium dat zij verdienen. Ik heb gestreden om de titel met grote namen zoals Topgear en Autoweek om de eerste plaats. Hoe mooi is het, als bekroning op al het harde werk in 2019, deze titel in de wacht te slepen?! Staat mooi in mijn LinkedIn bio.

Bedankt voor je tijd en support. Op naar nog meer toffe content in 2020.

2 Reakties
  • Erik
    december 24, 2019

    Nou, dan heb je toch wat gerenommeerde namen verslagen. Petje af !

  • richard siebum
    december 19, 2019

    Van harte; lees en kijk het vaak!