Trouwvervoer

Vrouwen hebben een behoorlijke vinger in de pap als het aankomt op het plannen en organiseren van de bruiloft. Haar eigen bruiloft welteverstaan. Maar waarom besteden we het uitzoeken (en rijden) van passend trouwvervoer dan toch vaak uit aan manlief?

Met een cameraman en de twee paradepaardjes (Porsche 356 Speedster & Morgan 4/4) van Klassiekershuren.nl ging ik op onderzoek uit. Ik vroeg een aantal dames op straat naar haar ideale trouwvervoer. Wat zijn onze wensen en eisen? Moet de jurk erin passen? Gaan we voor nieuw & modern of toch liever oud & klassiek? Willen we een chauffeur of rijden we liever zelf naar het altaar?

Deze video geeft je op al deze vragen een antwoord. En wie weet doe jij hier nog wat inspiratie op voor jouw grote dag! Mocht je advies willen inwinnen over klassiek trouwvervoer, dan ben je bij Klassiekershuren.nl aan het goede adres. Zij maken jouw speciale dag nog specialer. 

Jouw ideale trouwauto nog niet voorbij zien komen? Gluur dan even op hun Instagram account voor nog meer mooie klassiekers.

 

Geen reacties mogelijk.