Houd je hoofd koel!

Nederlanders klagen nu eenmaal graag over het weer. Zo ook wanneer het kwik hoog oploopt. Autorijden met zomerse temperaturen is dan wellicht niet ons meest favoriete tijdverdrijf. Hoe kun je je op de hitte voorbereiden?

In de zomer wil jij je hoofd natuurlijk koel houden. Neem daarom altijd een fles water mee in de auto voor onderweg, tijdens een (onverwachtse) lange rit. Maar ook je auto lust graag een slokje! Voorkom dat je motor oververhit raakt, dat scheelt een hoop kopzorgen!

Koelvloeistof zorgt ervoor dat de motor niet oververhit raakt. Vooral tijdens warme, zonnige dagen en bij het rijden in heuvelachtig gebied kan je motor nog weleens oververhit raken. Ook stoplichten en files zijn boosdoeners in dit verhaal en kunnen ervoor zorgen dat jouw motor de hitte met deze temperaturen moeilijk kwijt kan.

It’s already hot enough; let’s keep it cool! Zorg er dus in ieder geval voor dat je koelvloeistof op peil is. Het is belangrijk om regelmatig (maandelijks) het niveau van de koelvloeistof te checken. Gebruik Eurol koelvloeistof om je motor goed te laten draaien. De smeermiddelenproducent uit Nijverdal heeft een brede range aan koelvloeistoffen.

Interesse? Op deze website vind je gemakkelijk jouw dichtstbijzijnde Eurol verkooppunt. 

Geen reacties mogelijk.