Share a Porsche

Timesharing. Een bekende constructie wat betreft verblijfsaccommodaties in populaire vakantiebestemmingen, waarbij men slechts voor bepaalde gedeeltes van een jaar eigenaar wordt van een accommodatie. Gedeelde lasten, volledige lusten. Geniaal toch?

Dat dachten ze bij Porsche ook en zo ontstond ‘Share a Porsche’. Een uniek, Nederlands concept dat zorgeloos Porsche rijden voor velen bereikbaar maakt. Met Share a Porsche is het mogelijk om met twee, drie of vier vrienden een Porsche te delen zonder de auto aan te schaffen.

Dit is mogelijk dankzij een private lease-constructie waarbij iedere deelnemer een vast maandbedrag betaalt op basis van een vooraf bepaald aantal kilometers. Hierbij zijn behalve brandstof alle vaste kosten (onderhoud/reparatie, motorrijtuigenbelasting, verzekering etc.) inbegrepen.

De ultieme sportwagen rijden en hier niet de hoofdprijs voor hoeven te betalen. Geen onvoorziene kosten meer en slechts een vast bedrag per maand kwijt zijn aan je droomwagen. Betaalbaar en helder. Het enige nadeel aan deze constructie is wellicht het ‘delen’. Want iets lekkers sta je liever niet af. Ook daar heeft Porsche aan gedacht en lanceert de Share a Porsche App waarmee je ritten kunt inplannen en deelnemers kunt voorzien van informatie, bijvoorbeeld over het resterende kilometertegoed. 

Share a Porsche is beschikbaar bij alle Nederlandse Porsche Centra. Op de Share a Porsche site is altijd het actuele aanbod per dealer te zien, inclusief foto’s en alle details van de auto’s. De basis van Share a Porsche bestaat uit speciaal geselecteerde jong gebruikte 911, Boxster en Cayman modellen. De handige calculator geeft snel een indicatie van de kosten. Wie buiten de website een gebruikte Porsche heeft gevonden, kan gerust langsgaan bij één van de dealers om de mogelijkheden te bespreken.

Porsche rijden was nog nooit zo bereikbaar. 

Geen reacties mogelijk.