Shortlease

Door
0 , , , , Permalink

Stel je voor dat je een auto kunt shortleasen voor de periode dat jij hem écht nodig hebt. Niet een jaar lang vastzitten aan een ingewikkeld contract en maar een halfjaar je auto nodig hebben. Dat is tenslotte toch weggegooid geld?
Supershortlease zorgt voor een passende auto met een helder contract, tegen een concurrerend tarief. Dit biedt jou de mogelijkheid eenvoudig en flexibel te leasen.

Wat is het verschil tussen leasen en shortleasen?

Shortlease is een overeenkomst die zich bevindt tussen een full-operational lease contract en een huur overeenkomst. Bij een shortlease contract wordt het gunstige tarief van een lease contract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huur contract. Shortlease heeft de naam duur te zijn, maar dit valt reuze mee!

Het belangrijkste verschil tussen shortlease en normale autolease is de termijn van de lease overeenkomst. Bij Supershortlease kun je al een auto leasen vanaf één maand. Dit is veel voordeliger dan autohuur, terwijl normale autolease niet mogelijk is voor een periode van 1 maand.

Shortleasen. Hoe gaat dat in z’n werk?

Bij Supershortlease kun je al vanaf één maand een auto leasen. Na die ene maand kun je elke dag je contract opzeggen. Hoor je vandaag dat je project aan de andere kant van het land volgende week eindigt? Van je contract afzien is dan geen probleem. Is dat flexibel of niet?

Scheelt deze vorm van leasen nou qua kopzorgen?

De kosten staan per maand al vast waardoor je weet waar je aan toe bent. Verder heb je geen onverwachte kosten als onderhoud en wegenbelasting. Van groene kaart tot vervangend vervoer bij pech onderweg: alles zit in je contract opgenomen. Een ware verademing, niet?

Zijn er verder nog prettige bijkomstigheden?

Behalve de relaxte opzegregel, staat jouw leaseauto ook nog eens binnen 24 uur klaar voor al jouw avonturen. Shortleasen bij Supershortlease betekent:
• rijden in binnen- en buitenland;
• een betere prijs voor elke maand dat je langer least;
• dat je kiest voor een auto die bij jouw bedrijf én levensstijl past. Je auto laten bestickeren is geen probleem;
• keuze uit aantrekkelijke optionele opties, zoals een brandstofpas of haal- en brengservice;
• ruime keuze uit het wagenpark: maar liefst 600 auto’s staan voor je klaar.

Niet alleen voor personenauto’s kun je bij Supershortlease terecht, ook voor shortlease bedrijfswagens ben je aan het goede adres. Vind nu jouw ideale auto op de website en zie direct wat je kwijt bent per maand. Je hoeft alleen nog maar je navigatie in te stellen en je kunt op weg!

Geen reacties mogelijk.