INFINITI x ANTICHIC

INFINITI Nederland komt met een speciale editie van de in januari geïntroduceerde INFINITI Q30. Het Japanse premium automerk gaat de samenwerking aan met de Nederlandse ontwerpster van luxe fashion accessoires, AntiChic. Het resultaat maakt direct duidelijk welk type vrouw INFINITI en AntiChic voor ogen hadden bij het design: een stijlvolle, veelzijdige vrouw die houdt van een sexy knipoog. Een vrouw met lak aan conventies. [VIDEO]

De AntiChic Edition
De matzwarte premium hatchback is compact, maar onmogelijk over het hoofd te zien met zijn expressieve lijnen. Aan de binnenkant laat de AntiChic Edition vooral haar elegante kant zien. De stoelen hebben een zwarte slangenprint en dezelfde leren details vinden we terug in het dashboard, het portier en de bovenzijde van de hoedenplank. Een opvallend zilveren roggenprint is te zien in de middenconsole en aan de onderzijde van de hoedenplank. Het metallic rood van de side skirts komt bovendien subtiel terug in de cockpit.

Flirten met fashion
“Een zeer succesvolle samenwerking,” concludeert Stefan Erkelens, directeur INFINITI Nederland. “Het uitgesproken karakter van de Q30 wordt heel mooi benadrukt door de AntiChic touch. De hand van AntiChic vind je terug in stoere, maar elegante details. Het is een editie geworden met veel authenticiteit en waarin wij laten zien dat alles mogelijk is bij INFINITI. Zelfs de kleinste details kunnen wij aanpassen naar de wensen van de klant. Design is een belangrijke pijler voor INFINITI en vooral bij de Q30. Ik daag iedere potentiële INFINITI klant uit om zijn eigen versie te ontwerpen met een persoonlijke INFINITI sales consultant.’’

Verleidelijke proefrit
Vanaf 6 september is de Q30 AntiChic Edition van INFINITI in Nederland verkrijgbaar. De prijs voor deze speciale INFINITI Q30 met onder andere Intouch multimediasysteem, climate control, prachtige velgen en een uitgesproken AntiChic interieur en exterieur begint bij € 35.435,-. De tentoongestelde first edition met vele bijzondere accenten kost € 39.995,-. Bij een proefrit krijgen geïnteresseerden krijgen een gelimiteerde AntiChic evening bag cadeau die matcht bij het uiterlijk van de wagen (zo lang de voorraad strekt).

*Benieuwd wat ik van de rij-eigenschappen van de Q30 vind? Ik was vorig jaar aanwezig bij de introductie, voor een twee-daagse testrit, in Portugal. Lees hier de rij-impressie.

Geen reacties mogelijk.