De voordelen van een chauffeursdienst

Door
0 , , , , Permalink

Een goede chauffeursdienst heeft niets met ‘taxiën’ te maken, begreep ik al snel toen ik Thierry Corée (directeur/eigenaar van CCD) leerde kennen. Thierry’s bedrijf vervoert met name directeuren, leidinggevenden, managers en topambtenaren. Zijn dienst bestaat uit het verzorgen van kwalitatief en veilig vervoer, altijd op maat en met de klant zijn/haar eigen auto.

Dat laatste is dus al een wezenlijk verschil met een taxibedrijf; de klant wordt rondgereden in eigen trots. Bij het zien van de doelgroep zal je begrijpen dat dit doorgaans geen Kia Picanto is, maar moet je denken aan statige wagens als een verlengde Audi A8 en een 5-serie van BMW. Dit type klant maakt gebruik van de dienst zodat de verloren reistijd omgezet kan worden in efficiënte werktijd. Tenslotte geldt hier de gouden regel: tijd is geld!

Nu is het niet zo dat het een vereiste is dat je het land bestuurt en een A-segment auto rijdt, ook mensen zoals jij en ik kunnen zich door Thierry laten chauffeuren. Als het gaat om chauffeursdiensten, is CCD op meerdere manieren inzetbaar. Zo overkomt ons allen wel eens een ongelukje, maar niemand wordt blij van geblesseerd thuiszitten. Dan zou een chauffeursdienst zoals die van CCD uitkomst bieden; laat je rijden!

Nooit meer discussie in de groepsapp ‘Waar is dat feestje?!’ over wie er vanavond de Sjaak is (lees: de BOB). De vraag ‘’Bob jij of Bob ik?’’ zal niet meer voorbij komen, in dit geval is CCD jouw BOB. Maar denk hierbij niet alleen aan een ouderwets goede stapavond of een heftig vrijgezellenfeest; vergeet vooral de onschuldige netwerkborrels en de zakelijke diners niet. Want laten we eerlijk zijn, we houden toch allemaal op z’n tijd van een drankje? Neem geen risico, besteed het rijden uit.

En waar een feestelijke aangelegenheid is, is CCD. Naast dat de gasten veilig thuis gebracht kunnen worden door de privéchauffeurs, verzorgen zij indien gewenst ook Valet Parking. Een dienst waarbij je je auto aan het begin van de uitgerolde loper af kunt geven aan een chauffeur, waarna hij deze voor jou op de juiste plek parkeert. Bij vertrek wordt je auto weer keurig voorgereden en kun je voor de deur instappen. Gemak dient de mens.

Kortom: of je geplande reis nou lang of kort is, je een dag vol afspraken hebt of je alleen gehaald of gebracht wil worden; de chauffeurs van CCD staan voor je klaar. De reden voor het aanvragen van deze dienst kan dan heel uiteenlopend zijn, het voordeel is altijd hetzelfde: zorgeloos genieten van een rit zonder oponthoud. Voor het aanvragen van een rit of meer informatie ga je naar de website.

Geen reacties mogelijk.