De hoogtepunten van 2015

Even terugkijken en stilstaan bij alle fantastische dingen die ik heb mogen doen voor mijn blog. Want dat zijn er stiekem nog best wel wat! Dit zijn mijn persoonlijke hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Ik heb de Dakar Experience heel hoog zitten. Samen met het Black Ram team organiseerde ik een offroad-event voor Automeisjes. Met een aantal Jeeps en Land Rovers reden we bolletje-pijltje, navigeerden we ons een weg door de bossen aan de hand van waypoints en gingen we dwars met de Dodge Ram te midden in een verlaten weiland. We mochten een echte Dakar Service Truck bestijgen én berijden en sloten de dag af met een overheerlijke BBQ bij de Boshut. Zoals het heurt. The day after liep ik nog steeds te glunderen en ook de deelnemende dames waren lovend over het evenement.

AutomeisjeGoesOffroad_01_1024x680

Naast mijn eigen evenement werd ik ook gevraagd een rol te spelen in andermans evenement. Zo vroeg Jaguar LR Nederland mij om het vervoer voor de Nederlandse film ‘De Surprise‘ te faciliteren. Lees: met twee Jaguar F-TYPE’s Amsterdam onveilig maken. Dit succesverhaal (ahum) hebben jullie allemaal kunnen lezen en mijn verslag van die niet-zo-glamoureuze avond werd dan ook goed geliked door jullie.

IMG_0689_1024x662

Ook nam ik deel aan andermans boekpromotie en mocht ik een ‘Tourbabe‘ spelen. Doorgaans distantieer ik me van termen zoals pitspoes of carbabe maar gelukkig mocht ik in dit geval plaatsnemen achter het stuur. De Natte Lunch Tour bestond uit een gezelschap ondernemende dames, die zichzelf in sportwagens langs de meest luxe restaurants van Amsterdam reden. De Tour-Babes dus. Passend bij de verhaallijn van de roman. Een over-de-top exclusief event waar ik ontzettend van heb genoten.

foto 5

Afgelopen jaar kreeg ik natuurlijk ook de nodige uitnodigingen voor persevenementen van verschillende automerken. Maar één in het bijzonder is mij bijgebleven; toffe rijdsessies, on- en offroad, georganiseerd door Subaru Nederland (en verzorgd door Prodrive Training B.V.) stonden ons pers te wachten op het verkeersveiligheidscentrum van de politieacademie in Lelystad. Ik kon die dag geen genoeg krijgen van de natte epoxy-baan en de slalom tijdrace. Volledig up-to-date over ‘het kunnen’ van Subaru’s modellen en met een hoog adrenaline-gehalte keerde ik weer huiswaarts.

DSC_6776_1024x678

Een veelgestelde vraag: Wat zijn de leukste auto’s die je hebt mogen testen? Afgelopen jaar waren dat de Range Rover SVR en de Mercedes AMG GT S. Twee bijzonder luxe en bloedsnelle wagens. Just the way I like it.

witte Range Rover SVR

Het leuke van mijn ‘werk’ is ook het ontmoeten van inspirerende mensen. De Automeisjes die het verschil maken. Zo mocht ik wegenwacht Carmen interviewen. Hiervoor gingen we een dienst samen op pad, zodat ik een goed beeld kon krijgen van haar werkzaamheden. Van de 850 wegenwachten zijn er slechts vier (!) vrouw. Ik heb echt respect voor deze dame gekregen en vond mijn zogenaamde snuffelstage dan ook verrassend leuk! ‘S avonds in bed dacht ik bij mezelf: dat heb ik maar weer mooi mogen meemaken.

Carmen_wegenwacht

Tot slot (tromgeroffel) de herenkalender voor Automeisjes. Wat zijn fotografe Sandra en ik druk geweest met dit project zeg! Modellen casten, sponsor vinden, fotolocaties zoeken, auto’s regelen, fotograferen en nabewerken. Het resultaat mag er zijn; het is een unieke kalender geworden voor dames die even gek zijn op pk’s als op een flinke dosis testosteron. Je kunt jouw exemplaar trouwens nog bestellen hoor, net op tijd voor het nieuwe jaar!

Achterblad

Zoals je al kon lezen ben ik heel erg dankbaar voor alle mooie kansen en ervaringen van het afgelopen jaar. Ben dan ook heel benieuwd wat het nieuwe jaar me gaat brengen. Blijven jullie me in 2016 ook weer volgen?

 

 

Geen reacties mogelijk.