Buy Your Next Car Online

Misschien was het je ontgaan; maar ik heb onlangs afstand gedaan van mijn trouwe vierwieler. De BMW Z4 waar ik jaren heel veel rijplezier aan heb mogen beleven. Waarom? Niet omdat hij niet meer lekker reed of onbetrouwbaar was maar puur omdat er zoveel ander leuk spul te rijden valt. Soms is het tijd voor iets nieuws – en voor een Automeisje is dat gemiddeld om de twee jaar. Dus is de zoektocht naar een vervanger begonnen! Maar waar te beginnen online?

Veel mensen vinden de aankoop van een tweedehands auto niet altijd even makkelijk. Verkooppraatjes, een te korte proefrit, onderhandelen of bijkomende kosten. Dat kan anders. De aankoop van een auto moet eerlijk, eenvoudig en bovendien leuk zijn! Bynco is een partij waarvan ik vind dat zij dat waar kunnen maken. De eerste 100% online aanbieder van jong gebruikte auto’s waar je blind op kunt vertrouwen.

Het is tijd voor een nieuwe manier van auto’s kopen. Tijd voor een transparant en eerlijk verhaal over de kilometers op de teller, over de toestand van de motor en de algehele staat van de auto. Over alles wat je aan een auto niet kunt zien, maar wel tegenaan kunt lopen. Bynco helpt je met het kopen van een occasion die het beste bij jou past. Zonder de noodzaak van urenlang speuren en zonder de onnodige kosten van een dealer.

Alle auto’s die zij zelf inkopen, zijn voorzien van een onafhankelijk keuringsrapport, hebben minimaal 180 dagen garantie en je aankoopbedrag wordt veilig geparkeerd op een derdengelden rekening. Pas wanneer je bij levering tevreden én akkoord bent, worden zij uitbetaald. Een korte haastige proefrit is volgens hen niet de manier om de staat van een auto vast te stellen, laat staan om te bepalen of deze je echt bevalt. Daarom mag je van Bynco rustig de auto in je eigen omgeving uitproberen. En bevalt ‘ie niet? Dan nemen ze hem binnen 14 dagen gewoon weer terug en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort zonder dat ze lastige vragen stellen. Bynco is eerlijk over auto’s. Met deze partij ben je zeker over je keuze, aankoop en vooral over je auto.

 

Geen reacties mogelijk.