Wraptastic

Als (startende) zzp’er wil je dankzij reclame je doelgroep aanspreken. Er zijn diverse manieren om dit aan te pakken. Auto’s zijn niet alleen een vervoersmiddel, maar eveneens een perfect middel maken om reclame te maken voor je bedrijf. Als je de auto niet alleen gebruikt als vervoersmiddel, maar tevens reclame maakt voor je eigen zaak, levert dit jou ongetwijfeld meer klanten op. Dit betekent dat je omzet toeneemt en je het drukker krijgt. Zorg dat je zichtbaar bent voor je doelgroep!

Reclame maken met behulp van autofolie

Je auto spuiten is een kostbare aangelegenheid die veel tijd in beslag neemt. Daarom is autofolie vooral voor starende ondernemers en zzp’ers een goedkoop alternatief. Autofolie, ook wel “wrap folie” genoemd, is een materiaal dat op de auto (ook op de gebogen oppervlaktes) geplakt wordt en later weer verwijderd kan worden.

Jouw eigen ontwerp laten printen bij een online drukkerij

Bedenk bijvoorbeeld een opvallende slogan of laat een ontwerper jouw huisstijl en logo aanleveren bij een online drukkerij als Flyeralarm. Het voordeel daarbij is dat je de reclame op je auto zelf kunt vormgeven en kunt kiezen welke delen van je auto (of een ander voertuig) je van folie wilt voorzien.

Privé en zakelijk gebruik van je auto

Zodra jij je auto beplakt met folie om reclame te maken voor je eigen bedrijf, ziet de Belastingdienst jou als ondernemer. Dit betekent dus dat je de auto zakelijk gebruikt. Dat houdt in dat je rekening moet houden met een aantal fiscale zaken. Je kunt ervoor kiezen om je auto op naam van jouw onderneming te zetten of in je eigen auto te rijden. In het laatste geval behoort de auto tot jouw privévermogen. Op de website van de Belastingdienst vind je daarover meer informatie.

Geef je auto een persoonlijke touch

Door je auto van raamfolie te voorzien, geef je je vervoersmiddel een persoonlijke en unieke touch. Je valt op tussen het overige verkeer en dat kan je als ondernemer vooral helpen om meer bekendheid in de regio te generen. Het is dus zeker een overweging waard om je auto te laten bedrukken met folie. Een rijdend reclamebord!

Geen reacties mogelijk.