Waarom vrouwenauto’s niet bestaan

In tijden van emancipatie, gendergelijkheid en het verplicht invoeren van vrouwenquota binnen bedrijven is het begrip ‘’vrouwenauto’’ toch ook echt wel achterhaald. Waar vroeger de grote auto voor de man was, en de kleine auto als boodschappenwagen voor de vrouw op de oprit stond, kunnen we tegenwoordig niet anders dan zeggen dat we dit gelijk moeten trekken. Want laten we eerlijk zijn, ook vrouwen houden van een grote Range Rover, stoere Jeep of een snelle BMW. Hier hoef je geen man voor te zijn. Daarom lees je hier nog eens wat extra redenen waarom vanaf nu de vrouwenauto echt niet bestaat.

Ieder zijn smaak
Nu emancipatie en inclusiviteit meer een onderwerp zijn dan ooit tevoren, is het ook niet meer te verkopen dat er speciale auto’s voor vrouwen zijn. In steeds meer gezinnen zijn vrouwen juist de kostwinner! Een zachtroze Fiat 500 en een MINI Cooper cabrio zijn dan ook niet meer de enige auto’s waar vrouwen blij van worden. Er zijn veel meer en andere auto’s waar ze net zo dol op zijn. Ego speelt geen rol bij het uitkiezen van de auto, smaak wel.

Koop die bolide
Daarom zijn wij ook de grootste voorstanders van het aanschaffen van een top bolide ongeacht of je man, vrouw, werkend of niet werkend bent. Allemaal aspecten die geen rol spelen om jezelf te trakteren op een nieuwe auto. Ga voor de auto waar jouw hartje een sprongetje van maakt en natuurlijk welke binnen jouw budget past. Dat hier tegenwoordig hele leuke oplossingen voor zijn, dat zie je bijvoorbeeld al aan de Dacia Jogger en de prijs hiervan. Een prachtige auto die tegen een zeer aantrekkelijk tarief gewoon verkrijgbaar is. Kies alle extra’ s die jij wilt, en stel hem (of haar!) samen naar jouw eigen smaak en voorkeur.

Kortom, welke auto je als vrouw ook kiest; Het zou geen rol moeten spelen dat je met twee airbags geboren bent. Vrouwen kunnen net zo goed autoliefhebber en kenner zijn (zie hier het bewijs). Daarom spreken we bij deze af dat het begrip ‘’vrouwenauto’’ inmiddels ook echt niet meer van nu is. De auto voor de vrouw is niet standaard het kleine, goedkope boodschappen wagentje die je makkelijk inparkeert maar juist een volwaardige auto. En wij dames letten op meer dan alleen de kleur (knipoog).

Geen reacties mogelijk.