Toerrit de Beele

Dit jaar werd op 4 juni voor de zesde keer een toerrit georganiseerd voor jongeren (tussen de 12 en 21 jaar) met een verstandelijk beperking en/of gedragsproblemen. Het is een initiatief van Pluryn, locatie de Beele, powered by Het Automeisje.

Sportieve, bijzondere en opvallende auto’s van alle merken waren welkom. Een gemengd gezelschap (van Ferrari tot aan Hummer) van zo’n 60 auto’s en hun ‘baasjes’ hebben deze bijzondere groep jongeren een onvergetelijke middag bezorgd.  

Onder politiebegeleiding reed de stoet een prachtige route door het Gelderse landschap. Na een half uurtje was het tijd om even af te koelen (letterlijk en figuurlijk; het was die dag 30 graden!) en vond er een wissel plaats op de lunchstop. De jongeren konden zo allemaal een tweede ‘droomauto’ uitkiezen om mee in terug rijden. 

Als feestelijke afsluiter werd er op locatie de Beele nog een bbq georganiseerd voor de organisatie, begeleiders en chauffeurs. Ikzelf heb met volle teugen genoten en hoop dat ik mijn bijrijders een toffe middag heb kunnen bezorgen met mijn BMW Z4. 

Ter afsluiting hier een korte sfeer-impressie van de automiddag op video. Big smiles op de gezichten van de jongeren waren er genoeg maar mochten vanwege de privacy niet vastgelegd worden op camera. Ik hoop dat je na het zien van deze vlog, je jezelf volgend jaar ook inschrijft voor deze fantastische rit. Want wat is er nou mooier dan iemand anders blij maken met jouw trots op wielen? 

 

Geen reacties mogelijk.