Samen gas geven?

Wat vliegt de tijd toch, cliché maar waar. Het einde van 2018 is in zicht en binnenkort zitten we met z’n allen aan de kerst-kalkoen. Een goed moment dus om even terug te blikken op de zakelijke successen die dit jaar behaald zijn – om deze te vieren maar ook om er nog meer motivatie voor volgend jaar uit te putten.

Ik ging 6 keer op persreis, reviewde 35 auto’s, maakte 27 video’s en schreef 104 blogs. Naast mijn eigen blog vullen, heb ik veel werkzaamheden achter de schermen verricht voor andere Automotive bedrijven. Denk hierbij aan social media advies, online leads genereren en content creëren. Ik mocht dit jaar samenwerken met grote namen zoals Bochane, LeasePlan, Gaspedaal.nl, Broekhuis Groep, Allsecur en Peugeot Nederland.

Niet heel Hollands om te zeggen maar zeker wel trots op het feit dat mijn omzet verdubbeld is dit jaar. Om die reden zoek ik dan ook nieuwe klanten/opdrachtgevers die samen gas willen geven in 2019. Ik wil nog grootsere dingen bereiken! Kan ik iets voor jou betekenen? Stuur dan een berichtje naar info@hetautomeisje.nl en dan kijk ik heel graag hoe we onze paardenkrachten kunnen bundelen.

Geen reacties mogelijk.