Podcast #4: Bart Kuykens & Rosemarijn Veenenbos

In de maand mei ga ik om de tafel met bekende mensen uit de Automotive branche om te praten over hun ‘drive’, hobby, werk, & passie. Per aflevering (een reeks van 5 in totaal) zijn er twee gasten uitgenodigd om te komen praten over hun link met auto’s. De topics variëren elke week weer: van succesvol YouTuber tot aan professioneel coureur. Iedere gast brengt weer een ander vakgebied of specialisme op tafel, dat maakt het zo interessant.

Persoonlijk dichtbij
De afleveringen hebben allemaal een persoonlijk en informeel tintje. De luisteraar/kijker leert de gast in kwestie op een andere manier kennen, van dichterbij. Ook het leven naast auto’s (jaja, het bestaat!) wordt uitvoerig besproken. De gespreksonderwerpen zijn een mix van ondernemerschap & carrière, hobby & vrije tijd, lifestyle, successen en leermomenten. Tot slot worden er aan het einde van de podcasts ingestuurde kijkersvragen behandeld.

Bonus beelden
De podcast is te luisteren op SoundCloud en Spotify onder de naam ‘Het Automeisje’. Ideaal om de tijd in de file te doden. Maar je kan de afleveringen ook terugzien op het gelijknamige YouTube-kanaal. Dit is als het ware een bonus, want zo krijg je extra beelden te zien van het indrukwekkende Louwman Museum, de tafel-setting maar ook de meegenomen auto’s van sommige gasten!

In deze aflevering zijn Bart Kuykens (Fotograaf) en Rosemarijn Veenenbos (Vintage Petrolhead) te gast. Volgende week weer een nieuwe podcast met nieuwe gasten. Ga het volgen!

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door het Louwman Museum en Auto Import Nederland.

Geen reacties mogelijk.