Open Dag IVA Business School Driebergen

Wanneer je geïnteresseerd bent in een business management opleiding en je zou graag later in de automotive branche willen werken, is de IVA Business School in Driebergen dé school voor jou! 

Een hele mond vol. De term ‘business management’ zal je vast iets zeggen. Handel, economie, management en verkoop zitten logischerwijs in het pakket. Maar wat is nu automotive?

Automotive is een verzamelnaam voor één van de grootste sectoren in de wereld. Werken in de autoverkoop, bij importeurs, fabrikanten, ontwerpstudio’s en leasemaatschappijen, kortom alles wat met mobiliteit te maken heeft. Een fantastische, dynamische sector waar jij als autoliefhebber een uitstekende baan in kunt vinden.

Niet iedereen die naar de IVA gaat, wil per se in de autobranche werken. Toch helpt de ‘autosaus’ de opleiding leuker en concreter te maken. Voor de één gewoon interesse, voor de ander een regelrechte passie! Het maakt niet uit of je nu veel of weinig van auto’s weet, studeren met een onderwerp dat je interesseert, zorgt altijd voor een beter resultaat.

Ik nam een kijkje tijdens de Open Dag. Had ik als Automeisje zijnde hier eigenlijk op school moeten zitten?

Geen reacties mogelijk.