MINI Bags

MINI is tegenwoordig veel meer dan alleen een automerk. Het is een ‘way of life’ geworden. De slogan die ze uitdragen is niet voor niets ”Be MINI”. En om je daarbij te helpen, heeft MINI een uitgebreide Lifestyle Shop waar je jezelf van top tot teen in MINI kan hullen. Van je schoenen tot aan je pet. Maar er is meer! MINI gaat mee op vakantie, tijdens het sporten en denkt ook aan de kids.

Ik als (auto)meisje heb de tassenlijn van het merk altijd al erg leuk gevonden. Deze bestaat uit shoppers, trolleys, accessoires en verschillende soorten en maten (reis)tassen. MINI dealer Ekris Utrecht stuurde mij de Fashion Bag toe om uit te proberen. Inclusief een kleine verrassing; de bijbehorende Big Pouch.

Fashion bag

 

Veel tassen uit die lijn delen uiterlijke kenmerken zoals de vrolijke kleuren, glossy materiaal en de grote opgedrukte letters MINI. De Fashion Bag heeft net een iets ander model ten opzichte van een Duffle Bag, welke meer geschikt is als sporttas. Hij is iets kleiner in lengte en daarom meer geschikt om lekker in de hand te houden of over je schouder te gooien tijdens het winkelen. Ideaal is de bijgeleverde losse schouderband die je vast kunt maken aan de uiteinden van de tas om deze schuin over je lichaam te kunnen dragen. Handig als je aardig wat gewicht vervoert in je tas (ons hele leven zit erin tenslotte) en je een eind moet reizen (lees langdurige shopsessies door heel Nederland).

Automeisje

 

Opbergmogelijkheden zat in deze tas! Ten eerste mag gezegd worden dat hij heerlijk ruim is; o-zo-handig dat je daar bijv. je jas in kwijt kunt als je opeens blij verrast wordt door het zonnetje. Voor je waardevolle (of geheime) bezittingen gebruik je het vakje in de binnenvoering, af te sluiten met een rits. Om het helemaal af te maken kun je ook een MINI Pouch aanschaffen. Deze hoort origineel bij deze tas en is geschikt voor het opbergen van je kleine frutsels zoals make-up, usb-stick of sleutels. De dubbele rits creëert maar liefst twee afzonderlijke vakjes in dit toch al kleine buideltje. Zo gaat het in ieder geval nooit meer een zwerversbestaan leiden in die grabbelton van je!

Big pouch

 

De Fashion Bag (€45,00) is verkrijgbaar in de kleuren berry, zwart en wit. De Big Pouch (€12,90) in berry, zwart en zilver. Wat vind jij van de tassenlijn van MINI? Heb je een favoriet?

Geen reacties mogelijk.