Mijn nieuwe platform: Car Enthusiasts

We zijn live! En wat zijn we trots! We hebben onze krachten gebundeld in een nieuw bedrijf met een vernieuwend concept, zodat wij elke dag met onze – maar ook jouw passie – bezig kunnen zijn: auto’s!

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe of tweedehands auto, vergt dat de nodige inspanning. De één steekt hier met liefde weken tijd in en vergelijkt eindeloos tot de juiste deal gevonden is, de ander verliest zichzelf compleet in het overweldigende aanbod. Onzekerheden wat betreft de staat van de auto, de financiële afhandeling en level van service zijn ons allen niet vreemd in het aankoopproces.
Car Enthusiasts is jouw partner in deze; wij zijn namelijk even gepassioneerd als het op auto’s aankomt. Noem ons een ‘auto-makelaar’, car consultant of verkoper.. waar het op neerkomt is dat wij met evenveel zorg, aandacht en enthousiasme jou een auto vinden. Of we die nou nog moeten zoeken, deze al in onze voorraad staat of over de grens gehaald moet worden; wij kennen de autowereld op ons duimpje.

Car enthusiasts is een community/platform waar bijzondere auto’s worden aangeboden & verkocht voor en door autoliefhebbers. Like deze pagina en loop je droomauto niet mis!

Sportieve groet, Nick & Yvette

 

Geen reacties mogelijk.