In een mooie auto rijden zonder spaargeld? De truc!

Je bent ongetwijfeld dol op mooie bolides, anders kwam je waarschijnlijk niet op deze site terecht. Ik begrijp dat als geen ander, een fijne auto rijden is niet alleen praktisch maar geeft je ook een heerlijk gevoel. Dat mooie auto’s niet goedkoop zijn, is ook een feit. Nu we in tijden leven dat alles duurder aan het worden is, is een flinke spaarbuffer opbouwen een behoorlijke uitdaging. Ook wanneer je een goed inkomen hebt, kan dit nog een behoorlijke tijd duren. Geen zin om hierop te wachten? Daar is een oplossing voor en nog een voordelige ook!

Privé leasen

Een auto leasen wordt vooral nog gedaan wanneer het gaat om zakelijke lease, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt ook privé een auto leasen of als ZZP’er. Vaak wordt dit nog afgeraden door mensen omdat het qua kosten niet voordelig zou zijn, maar een snelle blik op de betrouwbare sites hierover laat al zien dat goedkoop een auto leasen zeker wel mogelijk is. Het is alleen een kwestie van het vinden van de juiste deal. Hier zijn tegenwoordig eenvoudige oplossingen voor. Wat de geheime truc is? De leasecalculator. Hier kun je eenvoudig jouw wensen en voorkeuren invoeren en dan komt er tevoorschijn hoeveel je betaalt voor welke auto.

De voordelen op een rij

Leasen is zo gek nog niet wanneer je je gaat verdiepen in de voordelen. Zo weet je vooraf precies wat de kosten gaan zijn, ook wanneer het even tegenzit. Zo zit bij een leasecontract het onderhoud en zaken als verzekering vaak inbegrepen, hiermee loop je niet het risico op onverwachte kosten. Een heerlijk geruststellend gevoel waardoor je je begroting op voorhand al helemaal sluitend kunt maken. Ook kun je gewoon voor een nieuwe en representatieve auto gaan, iets wat je professionaliteit zeer ten goede komt. En laten we eerlijk zijn, in ons hart weten we allemaal wel welke auto we het allerliefste willen. En deze is dan opeens mogelijk om te rijden, zonder dat je hier jaren voor hoeft te sparen!

Kortom, een auto leasen als privé persoon is vandaag de dag een aantrekkelijke keuze. Je weet vooraf wat de kosten zijn, hoeft niet lange tijd geld te sparen waarop je toch bijna geen rente krijgt (en wat door inflatie ook nog eens minder waard wordt). Het betaalt zich indirect uit omdat het je representatie ten goede komt en het je een boost van zelfvertrouwen geeft. Dus bereken hierboven je tarief en kijk waar je mogelijkheden liggen om snel in je nieuwe bolide te stappen!

 

Geen reacties mogelijk.