Buckle up, it’s Herbie time!

Eerder kondigde ik al aan als brand ambassador mee te werken aan het unieke concept ‘Cars at the Movies’ waarbij autoliefhebbers elkaar treffen in een nieuwe setting; namelijk in de bioscoop. We trappen 18 juni af met de première van Steve McQueen: The Man en Le Mans

Op basis van nooit eerder vertoonde beelden, verweeft de film nieuw ontdekt materiaal met eigen opnames van McQueen. De focus ligt op de periode begin jaren ’70, waarin de acteur, regisseur, racepiloot en producent de racefilm ‘Le Mans’ maakte. Stroomt benzine je door de aderen? Dan is dit een echte must-see

Maar ‘Cars at the Movies’ is meer dan alleen spektakel op het grote doek. De rode loper wordt uitgelegd, er zijn bites & drinks in overvloed en de setting biedt gelegenheid elkaars auto te bewonderen. Inmiddels mag ik verklappen dat de inleiding van de film wordt verzorgd door een gevestigde naam uit de racewereld; namelijk Tom Coronel. Autodesigner Niels van Roij en ikzelf zijn Tom zijn co-hosts die avond. Verder hebben we de eer, voorafgaand aan de hoofdfilm, filmproducties van het beroemde Amerikaanse internetkanaal ‘Petrolicious‘ op het grote doek te tonen.

Tijdens het programma voorafgaand aan de hoofdfilm zal ik Tom Coronel het racehemd van het lijf vragen over Le Mans, maar natuurlijk ook over zijn huidige uitdagingen in het WTTC en de racerij in het algemeen. Ben jij er bij de 18e en een fan van Tom Coronel? Dan kun jij alles wat je wilde weten persoonlijk aan Tom te vragen. Hiermee maak jij ook nog eens kans op een ritje in de promo-auto van ‘Cars at the Movies’: Herbie!

Herbie (te zien op de foto’s) is een giftig lichtgewicht en 250 paarden tellende Porsche 911 die het auto-hart van velen sneller laat kloppen. Een unieke ervaring. Hoe word jij coureur voor een dag?

  1. Ga naar de website van ‘Cars at the Movies’ en stel je vraag aan Tom Coronel;
  2. Zorg dat je een ticket bemachtigd en wees present 18 juni tijdens de première-avond;
  3. Onder de 10 leukste vragenstellers verloten we die avond het ritje!

 

_DSC2749-18_1024x681

Geen reacties mogelijk.