Graafmachine shortleasen?

Door
0 , , , , Permalink

Shortlease is inmiddels een bekend begrip geworden in de autobranche. Flexibel leasen kan tegenwoordig al vanaf één maand, tegen een vast tarief zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Deze overeenkomst zit tussen een leasecontract en huurovereenkomst in en biedt een korte termijn oplossing zonder kopzorgen. Maar wist je dat het fenomeen shortlease nu ook mogelijk is voor grote machines op vier wielen of rupsbanden? 

Boels is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Met meer dan 2500 producten verhuren zij het juiste gereedschap voor elke klus. Of je nou je tuin gaat aanpakken of bedrijvig bent in de catering- en/of event sector; Boels zorgt ervoor dat geen klus te groot of te zwaar is.

Ze hebben een handige zoekbalk op de website waar je het materieel vindt voor al je projecten. Zo kun je gemakkelijk en snel een graafmachine, heftruck, hoogwerker of aanhangwagen huren. Noem het en ze hebben het! Bij het selecteren van het juiste materiaal zie je meteen op welke locatie deze nog beschikbaar is voor verhuur.

Full service

Boels biedt een shortlease huuroplossing voor 1, 2  of 3 jaar. Een overeenkomst met duidelijke afspraken en competitieve prijzen waarbij Boels voor een langere periode een of meer machines ter beschikking stelt. Daar komt nog eens bij dat je geen omkijken hebt naar investeringen, verzekeringen, inkoopkosten, reparaties en onderhoud. Boels draagt alle verantwoording voor deze zaken.

Hieronder alle voordelen van deze full service op een rijtje:

  • Huren voor een langere periode (vanaf 1 jaar).
  • Op maat huren voor een vast bedrag per maand.
  • A-merken garanderen kwaliteit en de hoogste veiligheidsstandaard.
  • All-in: verzekeringen, reparaties, onderhoud etc.
  • Vervangende apparatuur bij uitval, reparatie en keuringen.
  • Optioneel in kleur van je bedrijf.

Vrijblijvend leasen

Bij een shortlease contract wordt het gunstige tarief van een lease contract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huur contract. Shortlease heeft de naam duur te zijn, maar dit valt reuze mee! Is de klus geklaard? Dan kun je met de flexibele opzegregel zo weer van je contract af.

De kosten staan per maand al vast waardoor je weet waar je aan toe bent. Verder heb je geen onverwachte kosten zoals reparaties of vervanging van machines. Van: onderhoud tot aan verzekering, alles zit in je contract opgenomen. Een ware verademing, niet? Je hebt tenslotte al genoeg kopzorgen van je partner of baas voor het goed opleveren van je klus. Boels maakt het je alleen maar makkelijker!

Geen reacties mogelijk.