Face your fears

Face Your Fears Festival
Weg met die onzekerheden achter het stuur! Online verzekeraar onna-onna liet vrouwen tijdens het Face Your Fears Festival te Utrecht slippen, noodstops maken en uit auto’s die op hun kop liggen, klimmen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 55% van de vrouwen zich wel eens onzeker voelt tijdens het autorijden. 46% van hen denkt dat ze daar iets aan kunnen doen en toch heeft maar 26% wel eens overwogen daar iets aan te doen.

Daarom organiseerde onna-onna op 16 juni het Face Your Fears Festival. Waarbij in het bijzonder de winnaars van de #carchallange, Kim Stam en Eva Muñoz, in het zonnetje werden gezet. Tijdens deze carchallenge konden vrouwen hun onzekerheden achter het stuur met ons delen. De winnaars waren zo moedig om hun ultieme uitdaging aan te gaan op het Face Your Fears Festival.

‘Eigenlijk is alles wel een carchallenge’
Kim Stam en Eva Muñoz hadden een gedeelde #carchallenge, namelijk inparkeren. ‘Zeker als er allemaal mensen achter je staan te wachten’ zegt Kim. ‘Daar word ik echt nerveus van.’ Eva vindt alles wel een beetje spannend. ‘Eigenlijk is voor mij alles wel een beetje een carchallenge. Inparkeren, in een grote stad en in de spits rijden, noem maar op!’ Naast de winnaars waren ook andere deelnemers druk aan de slag met hun rijvaardigheden op het circuit of werden in een workshop mentaal uitgedaagd over actuele verkeersregels. ‘Vrijwel alle deelnemers zijn de uitdagingen aangegaan’, vertelt Ragna van Damme, medewerker van onna-onna. ‘Klimmen uit een auto die op zijn kopt ligt en de 180° slip, waren de ultieme beproeving zo bleek wel!’

Challenge accepted!
Tijdens het festival is elke bezoeker er 100% voor gegaan, geen enkele uitdaging is overgeslagen. Vele ingespannen gezichten en knikkende knietjes hebben we gezien. Maar wat was iedereen trots op zichzelf! Een van de carchallenge genomineerden, Margit Sloessen vertelt, ‘Ik heb ontzettend veel geleerd vandaag, ik ga nu een stuk zekerder de weg op!’ ‘En dat is waar het om gaat.’ Aldus Geneviève Meerburg directeur van onna-onna. Niet om de onzekerheid die je voelt, maar om het te overwinnen!’

Meer informatie over de #carchallenge en het Face Your Fears Festival vind je hier

Heb jij dit spektakel tot je grote spijt moeten missen? Goed nieuws: Voor de (overwegend) vrouwelijke klanten gaat onna-onna speciale carchallenge cursussen en trainingen ontwikkelen en aanbieden.

Geen reacties mogelijk.