Een auto delen?

Tegenwoordig zijn we met z’n allen het begrip ‘autorijden’ aan het heruitvinden. Zo kun je nog op fossiele brandstoffen rijden maar ook op aardgas, elektriciteit, of waterstof. Je kan ervoor kiezen de auto privé te rijden of juist alleen maar zakelijke kilometers te maken. En je kunt naast kopen ook een auto leasen, of zelfs delen. Steeds meer hoor ik over deze laatste ‘trend’ en vraag me af hoe handig het autodelen-concept nu in de praktijk is. Zodoende nodigde LeasePlan mij uit om een deel-auto van hen én een app te gaan testen.

Waarvoor is zo’n deelauto handig?

Bedrijven kunnen deelauto’s gebruiken om medewerkers een veilig en zakelijk vervoersmiddel te bieden. Dit is handig voor medewerkers die regelmatig afspraken buiten de deur hebben. Zo kan iemand die geen auto van de zaak heeft tóch gebruik maken van een bedrijfsauto wanneer hij/zij een afspraak buiten kantoor heeft. Maar er zijn nog meer voordelen op te sommen:

  • Je hebt een zakelijke auto op de stoep staan, die je altijd flexibel in kunt zetten.
  • Medewerkers reserveren eenvoudig via de app één van de deelauto’s op de eigen bedrijfslocatie om naar een zakelijke afspraak te gaan.
  • Handig als het openbaar vervoer geen optie is.

In deze vlog zie je hoe je met LeasePlan AutoDelen heel eenvoudig een deelauto kunt gebruiken. Vanuit de app regel je alles zelf. Van het openen van de auto tot aan het weer vrijgeven in de planner voor een ander. Ik zeg, let’s go!

Geen reacties mogelijk.