Dashboard secrets

Als parodie op de beautybloggers tag ”What’s in my bag?” doen wij Automeisjes het net even anders: Wat zit er in mijn dashboard kastje? #DashboardTag

Ik vroeg dames naar hun ”dashboard secrets” om te kijken wat wij vrouwen daar nou allemaal in bewaren. Voedsel, zwart geld of kinderlijkjes? Wordt het kastje gebruikt als vervanger van de beauty-case wellicht? Of ligt er toch die voor de hand liggende zonnebril in? Ik (en misschien jullie mannen ook wel) was erg benieuwd wat daar allemaal aangetroffen zou worden. Kijk je mee naar de inzendingen?

dashboard kastjesWat blijkt nou tot mijn verbazing? Wij ladies gebruiken het dashboard kastje toch gewoon op de juiste manier; tot de nok volgepropt met auto-gerelateerde spullen. Zo vind je er autopapieren, schadeformulieren en setjes lampen. Ja zeker, die vervangen wij ook! Toch hebben we nog steeds hulp nodig voor het vinden van de weg. Vandaar dat de navigatie (gepaard met een wirwar van snoertjes) een onmisbaar item in ons kastje is. Maar naast de verplichte zaken en technische onderdelen vinden we geregeld een fashion-item terug: de zonnebril. Of is dit ook meer noodzaak te noemen? 

Die van mijzelf is niet veel spannender...

Die van mijzelf is niet veel spannender…

Eén ding is zeker; de inhoud is minder spannend dan ik aanvankelijk had verwacht. Ik nam aan dat wij vrouwmensen zulke verzamelaars zijn die de auto niet altijd als een vervoermiddel beschouwen maar als rijdend tweede huis. En dan heb je je basisbehoeften nodig om te kunnen overleven. Nou, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan niet leven op een groene kaart of TomTom. Tot zover mijn onderzoekje. Now you know.

Ik wil nog graag Patricia, Maaike, Daniëlle en Sandra bedanken dat we inbreuk mochten maken op jullie privacy. 

Geen reacties mogelijk.