Cover it!

Door
0 , , , , Permalink

Er gaat niets boven de liefde voor je eigen merk. Wanneer je trots bent op wat je rijdt, laat je dat maar al te graag zien aan de buitenwereld – laten we eerlijk zijn. De volgende keer dat jij stoer je je zakken leegt en je autosleutels op de bar gooit voordat je plaatsneemt, kun je daar nonchalant je telefoon naast leggen om indruk te maken. Smartphonehoesjes.nl heeft namelijk het grootste assortiment aan hoesjes en kan jouw telefoon dus ook zeker voorzien van een passende cover van je geliefde automerk.

Laatst kwijlde ik al op iemand anders zijn BMW telefoonhoesje, waar de meest krachtige letter ‘M’ op pronkte. Geen Turkse, plastic imitatie maar zo’n net ding in de categorie hebbûh. Toen ik op de website van Smartphonehoesjes.nl op zoek ging naar zoiets dergelijks was de keuze reuze. Hardcase of flipcase? Carbon of leder? Opgelegd of ingelegd logo? Het leek wel het samenstellen van een nieuwe wagen, zoveel opties. Uiteindelijk viel mijn oog op een carbon fibre case (zilver) met opgelegd M-logo voor mijn iPhone 6. 

Van Apple tot Sony, alle grote merken kun je in de webshop vinden. Tevens voorzien zij je ook van talloze andere accessoires en oplossingen voor in de auto zoals autoladers, houders en carkits. Naast een ruime keuze, scherpe productprijzen en gratis verzending garandeert het bedrijf een snelle levering (bijna net zo snel als een BMW M). Want voor 21:30 uur besteld, is de volgende dag al in huis. You like it? They cover it.

smartphonehoesje BMW carbon

Geen reacties mogelijk.