Buckle up, it’s movie time!

Cars at the Movies‘ is een uniek concept waarbij autoliefhebbers elkaar treffen in een nieuwe setting; namelijk in de bioscoop. Legendarische films, met de auto in de hoofdrol, zullen te zien zijn op het witte doek. Denk hierbij aan de documentaire van drievoudig Formule 1-kampioen ‘Senna’ en de film ‘The Italian Job (1969)’ waarin Mini Coopers de show stelen. 

The King of Cool

Ieder event heeft een opzichzelfstaand, aan de film gerelateerd thema. We trappen 18 juni af met de première van Steve McQueen: The Man en Le Mans. Op basis van nooit eerder vertoonde beelden, verweeft de film nieuw ontdekt materiaal met eigen opnames van McQueen. De focus ligt op de periode begin jaren ’70, waarin de acteur, regisseur, racepiloot en producent de racefilm ‘Le Mans’ maakte.

16 05 19 Cars at the Movies 006_1024x576

Petrolicious

Tevens is ‘Cars at the Movies’ een trefpunt voor petrolheads, waar ook uitgebreid de tijd is elkaars auto te bewonderen. ‘Cars at the Movies’ kent een middag- of avondvullend programma met ontvangst in stijl, compleet met rode loper, hapjes & drankjes. Een inleiding van iedere film wordt verzorgd door een expert uit de wereld van auto’s of films, allemaal gelinkt aan een iconische autofilm. Verder hebben we de eer, voorafgaand aan de hoofdfilm, filmproducties van het beroemde Amerikaanse internetkanaal ‘Petrolicious‘ op het grote doek te tonen.

 

Racing is life. Anything before or after is just waiting.

16 01 17 buckle up movie time cinema - uni_1024x724

2 Reakties
  • John
    mei 31, 2016

    Schoon Wijffken

  • Didier
    mei 28, 2016

    Snelheid…..gierende banden….bij het randje….heldendom….eeuwige roem….ja ik ga hard….ik ga lekker met mijn Suzuki Swift Cup 😉