Autoreset

Een chauffeur is meer dan alleen iemand die een ander persoon van A naar B brengt. Zo richt Autoreset zich op het transporteren van auto’s, bussen en zelfs vrachtwagens. Opdrachtgevers zijn veelal leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven en dealers.

Autoreset zet ook landelijk hikers in. Hikers ondersteunen autobedrijven met het inspecteren, reinigen en ophalen/afleveren van auto’s. De kracht van het chauffeursbedrijf zit hem in de flexibiliteit. Aangezien zij operationeel zijn door het hele land en de klant binnen één dag transport en inzet van chauffeurs beloven, zijn ze op zoek naar chauffeurs met dezelfde mate van flexibiliteit. Dit zijn voornamelijk gepensioneerden en studenten.

De doelgroep met wat extra vrije tijd. Momenteel werken er 1200 studenten voor het bedrijf. Helaas zijn de vrouwelijke chauffeurs nog altijd in de minderheid. Autoreset heeft mij laten weten dat ze ook heel graag dames aan hun team van chauffeurs toevoegen. Verstand van auto’s hoef je niet te hebben, het gaat erom dat je graag op de weg zit.

Het werk kent vele voordelen. Je kunt zelf je beschikbaarheid aangeven en daardoor nog voor of na school/studie transporten verzorgen. Je rijdt in de mooiste auto’s, komt op plekken waar je anders nooit komt en hebt leuk contact met verschillende klanten en berijders. Mocht het zo zijn dat je met het OV terug naar huis gaat, dan kun je onderweg studeren. Uiteraard wordt de reistijd doorbetaald. Kortom, een ideale baan naast een studie.

Referentie Max IJzerman
Al ruim anderhalf jaar werk ik als chauffeur voor Autoreset. Gedurende deze periode heb ik vele diverse ritten mogen voltooien als chauffeur van Autoreset. Denk hierbij aan het verplaatsen van een Ford Mustang cabrio in hartje zomer, tot aan het rijden van een BMW 7-serie op zaterdagochtend. Daarnaast ben je als chauffeur van Autoreset vrij om je eigen beschikbaarheid te bepalen, en uit eigen ervaring kan ik vertellen dat er altijd wel ritten zijn als je beschikbaar staat. Chauffeur zijn voor Autoreset is daarom een afwisselende en flexibele baan voor studenten, waarin je een legio aan auto’s zult verplaatsen.

 

Referentie Carlijn Broerse
Auto rijden heb ik altijd leuk gevonden. Als chauffeur voor Autoreset rij je in veel verschillende soorten auto’s, auto’s waar je anders misschien nooit in zou rijden. Hierdoor doe je veel rijervaring op en leer je in alle soorten auto’s rijden.
Bovendien is het perfect te combineren met een studie: je geeft je beschikbaarheid op wanneer je wel en niet kunt werken.
Ook leer je het wegennetwerk van Nederland goed kennen, altijd mooi meegenomen.
Indien er een probleem is met een auto, zal de planning van Autoreset alles doen wat zij kunnen om je te helpen.

Mocht ik in de tijd dat ik nog studeerde (vroegâh) geweten hebben dat er een job zoals deze bestond, had ik zeker niet lopen zwoegen in de horeca. Dit is toch dé ideale bijbaan? Denk jij dat je het visitekaartje bent van Autoreset maar zeker ook van de opdrachtgever? Reageer dan via deze link en solliciteer!

 

2 Reakties
 • Nelie B.
  februari 28, 2017

  Als pensionada ben ik sinds 2 jaar als een van de weinige vrouwen vhauffeur bij Autoreset. Heerlijk om te doen. Ik rijd graag auto en krijg met de meest uiteenlopende type auto’staat te maken…..van een hoogwerker tot een Mercedes limousine, Opel Corsa of Audi. Je ziet veel van ons mooie landje en leest heerlijk een boek in de trein. Ondertussen word je doorbetaald. Ik zou zeggen: dames studenten, grijp je kans!

 • Peter Busch
  februari 28, 2017

  Ik heb met heel veel plezier bij Autoreset gewerkt. Jammer dat ik moest stoppen omdat ik 76 jaar werd ; ondanks dat ik nog heel vitaal ben.
  Groetjes Peter Busch