Automeisje goes Dubai

Onlangs bezocht ik het supercar-walhalla: Dubai! En het bleef niet alleen bij kijken, ik mocht ook voelen en proeven. Zo reed ik twee hypercars met een batterij (de McLaren P1 en de Porsche 918 Spyder; nog net geen Holy Trinity) en pakten we wat zon mee in de 760AG Roadster (one-off Zonda). Samen met zo’n 50 andere supercars reden we de Super Cars Majlis rit mee in de P1, mocht ik ontbijten met Chris Goodwin (Chief Test Driver for McLaren Automotive) in het Burj Al Arab hotel, bezocht ik de meest bekende supercar-dealer van Dubai (Al Ain Class Motors) en ondervond ik hoe het voelt om een klassieke Ferrari van maar liefst 55 miljoen dollar aan te raken tijdens het Gulf Concours.

Je leest het; genoeg materiaal voor een ware hypertastic-vlog ditmaal!

 

Geen reacties mogelijk.