Action autoproducten

Ik ben dol op de Action. Ze hebben daar werkelijk allès wat je maar kunt bedenken. Zo ook voldoende autoproducten, tegen een heel vriendelijk prijsje. Niet geheel onbelangrijk toch? Ik zette de volgende budget-tips voor je op een rijtje:

Insectenreiniger €1,29 (500 ml)

Die hardnekkige vliegenlijkjes op je voorruit, grill, koplampen en ruiten spray je moeiteloos weg met dit spul. Vernevelen op het oppervlak, even laten inwerken en niet op laten drogen. Daarna was je het met een vochtige doek of spons er zo af. Eventueel nog naspoelen en je bent #insectfree. 

insectenverwijderaar

Microvezeldoek €0,59

Ik vond bij de Action ook een heel handige microvezelreinigingsdoek voor intensief gebruik. Je kunt hier wat ruwer mee te werk gaan waardoor je gemakkelijker insecten kunt verwijderen van je auto. Niet lullen maar poetsen! 

Velgenreiniger €1,45 (500 ml)

Geschikt voor stalen- en lichtmetalen velgen. Je vieze velgen gelijkmatig bespuiten, 3 minuten laten inwerken en met een vochtige spons het vuil verwijderen. Nog wel even naspoelen met water. Een kind kan de was doen!

velgenreiniger

Cockpitspray €1,29 (400 ml)

Als ik mijn auto vertroetel, hoort daar ook een cockpit spray behandeling bij. Dit is een spray welke je kunt gebruiken voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. Al die lelijke strepen die je met je schoenen bij het instappen op je portier hebt achtergelaten, poets je moeiteloos weg met cockpit spray. Daarnaast ruikt hij ook weer als een nieuwe! 

Autohouder €1,99

Nooit meer met je mobiel in je handen tijdens het rijden. De houder wordt bevestigd door een sterke zuignap voor op je autoruit. Het handige is dat deze universele autohouder geschikt is voor elke smartphone! Je kunt hem helemaal instellen naar de breedte van jouw mobieltje. One size fits all. Hij heeft een flexibele nek waarmee je de perfecte positionering kunt vinden. Een goedkope en veilige oplossing nietwaar?

autohouder

Houd jij ook zo van koopjes scoren? De Action heeft nog veel meer te bieden op autogebied; van nieuwe achterlichten tot aan automatten. En dat gewoon bij jou in het dorp, handig toch?

Geen reacties mogelijk.