911 Carrera S van PLAYMOBIL

Door
0 , , , , Permalink

PLAYMOBIL laat dromen van kleine én grote Porsche fans werkelijkheid worden met het uitbrengen van één van de grootste sportwagen-iconen ooit op PLAYMOBIL-formaat. De Porsche 911 Carrera S Exclusive-set is tot in de allerkleinste details identiek aan de schaal 1:1 versie en wordt levensecht dankzij een complete set meegeleverde accessoires.

De rode Porsche 911 Carrera S van PLAYMOBIL heeft een afneembaar dak, waardoor ook de gedetailleerde interieurdetails duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast heeft hij werkende LED-verlichting voor de koplampen, de achterlichten en het dashboard.

Personaliseren op schaal
Helemaal leuk wordt het dankzij de verwisselbare onderdelen, waaronder de meegeleverde rode wielen evenals de bumpers en achterspoiler in Aerokit Design. Op deze manier kan de 911 Carrera S in de meegeleverde Porsche Exclusive-werkplaats en met behulp van de bijbehorende krik naar eigen smaak worden gepersonaliseerd. Bovendien verandert het Porsche-icoon dankzij het afneembare dak in een handomdraai van een coupé in een cabriolet. En vice versa…

Nu in de Porsche Webshop
De Porsche 911 Carrera S Exclusive-set van PLAYMOBIL is zowel voor jong (vanaf 4 jaar) als oud een echte ‘must have’, of leuk om te geven als exclusief cadeau voor de echte liefhebber. De prijs van de Porsche Exclusive-set – die nu te bestellen is in de Porsche Webshop – bedraagt € 45.

03-Playmobil-3_1024x671

Geen reacties mogelijk.