WIN: Rally rijden de Opel Adam R2

Door
0 , , , , Permalink

Met een grijns op mijn gezicht bekeek ik op YouTube het filmpje van een Opel dealer met lef. Daar werd een wel heel luide Opel Adam van de trailer gereden op een doodnormale dinsdag. Van Kouwen Opel haalde de Opel Adam R2 rallyauto van Timo van der Marel – Rallyrijder voor Opel NL – naar hun showroom. 

Deze publiekstrekker kreeg ook mij naar de Opel vestiging in Amsterdam Zuidoost. ‘Even koffie doen’ was het excuus, maar stiekem wilde ik natuurlijk maar wat graag even in dit monstertje plaatsnemen. De carbon deurtjes dichttrekken, de zespuntsgordel vastklikken, het rallystuur met vele knopjes door mijn handen laten glijden en me voor heel even een echte rallycoureur voelen.

En dat is precies de beleving die Van Kouwen Opel je wil geven! Heb jij een sterke maag? Dan kan je nu de heftigste rit van je leven winnen als bijrijder van Timo van der Marel. Mag ik je eraan herinneren dat Timo Nederlands Kampioen in het RC4 klassement is? Je kunt dus vele handrem-bochten verwachten en plankgas op de rechte stukken. Unleash the beast!

De ADAM R2 staat nog bij Opel dealer van Kouwen t/m 10 februari. Iedereen is welkom! Geef je ter plekke op of schrijf je gratis in via deze link en maak kans op een spectaculaire ronde over een circuit naast Timo in de ADAM R2! Durf jij?

De 3 gelukkige winnaars worden 12 februari bekend gemaakt via de Van Kouwen Opel Facebook pagina

 

 

 

Geen reacties mogelijk.