Valentijn actie

Door
0 , , , , Permalink

VALENTIJN ACTIE!! Nu het niet meer zo vanzelfsprekend is om in deze tijd dicht bij elkaar te kunnen zijn, breng ik jouw Valentijn met alle liefde een persoonlijke boodschap.

Geen afstand te ver voor deze Peugeot 208! Op 14 februari rijd ik hiermee heel Nederland door om een paar warme, liefdevolle videoboodschappen af te leveren. Veilig, tot aan de voordeur.

Dus wil jij je lover, lieve collega, vriend/vriendin of familie een warm hart toedragen? Stuur dan een video in, gericht aan jouw Valentijn, naar info@hetautomeisje.nl van maximaal 2 minuten en vertel me waarop ik de navigatie moet instellen, dan verrassen we die persoon!
#Valentijn #Peugeot208 #LionLove

Spelregels:

+ De redactie maakt zelf een selectie uit alle inzendingen, het is dus geen garantie dat je ingezonden boodschap ook daadwerkelijk op 14 feb wordt afgeleverd aan die persoon.

+ Indien je geselecteerd bent, ontvang je een berichtje terug.

+ We moeten er zeker van zijn dat je Valentijn op de afgesproken locatie is zodat de boodschap afgeleverd kan worden.

+ (Een deel van) je videoboodschap zal getoond worden op het IG account van @automeisje en @Peugeotnl. Dit ter promotie van de actie. Door mee te doen, ga je automatisch akkoord met het verspreiden van de beelden en dus ook jouw videoboodschap.

Geen reacties mogelijk.