Trouwvervoer

Onlangs ben ik gevraagd om te jureren voor de (jaarlijkse) Dutch Wedding Awards, categorie Trouwvervoer. Wat een eer om dit te mogen doen! Trouwvervoersbedrijven door het hele land welke zich hebben ingeschreven, strijden om de titel: “Beste Trouwvervoersbedrijf van 2014”. Hier hebben ze echter wel wat voor moeten doen.

huureenoldtimer

In eerste instantie werd er een voorselectie gemaakt op papier. De bedrijven zijn door een onafhankelijk communicatiebureau getoetst op hun zakelijke aspecten zoals: de verplichtingen rondom het opstellen van een factuur en offerte, de algemene voorwaarden, hun website etc. De inschrijvingen werden door mij en twee andere juryleden beoordeeld op Algemene impressie, Ontwikkeling en innovatie, Onderscheidend vermogen, Service en Klantencontact d.m.v. cijfers. Hier rolden de drie ‘beste’ bedrijven uit welke door waren naar de tweede ronde: een live jurybezoek op locatie.

Stalhouderij

Tijdens deze bijeenkomst kregen de drie overgebleven genomineerden ieder maximaal 20 minuten om zichzelf aan ons te presenteren. Ook was er voor de jury nog ruimte om vragen te stellen. We bezochten drie totaal verschillende bedrijven: Trouwbus Tilburg, Huureenoldtimer.nl en Stalhouderij de Zadelhoff. Ik mag absoluut niets verklappen over mijn/onze voorkeur maar kan wel zeggen dat het een moeilijke beslissing was. Op 10 december zal tijdens een feestelijke gala uitreiking in de Laurenskerk in Rotterdam de winner door mij bekend gemaakt worden. Nog even geduld dus, ik houd jullie op de hoogte! Ik bereid mijn speech vast voor.

Op 10-12-2014 is tijdens de feestelijke Gala-uitreiking in Rotterdam de winnaar bekend gemaakt: Stalhouderij de Zadelhoff.

Trouwbus

 

 

Geen reacties mogelijk.