Thornhedge Carstorage

Door
0 No tags Permalink

Onlangs werd ik uitgenodigd door Thornhedge Carstorage om een kijkje te nemen achter hun, voor publiek, gesloten deuren. Deze discretie geeft al aan dat hier niet de minste auto’s staan opgeslagen. Ik had eerder enkel wat exoten gespot op hun Instagram account en was altijd al nieuwsgierig naar de volledige line-up. Achter deze deuren, aanschouw ik met open mond een rij met exclusieve auto’s, verzamelobjecten en iconen van verschillende leeftijden. Zo spotte ik o.a. een Ferrari F12 TDF en een klassieke BWM M3 in het rijtje. Een snelle rekensom leert dat hier een klein kapitaal staat opgeslagen. Het heeft wat weg van een autohotel; wat speciaal is ingericht voor dit kaliber auto’s en waar deze ‘gasten’ een vijf-sterren behandeling krijgen. De auto’s verblijven in een geventileerde en geklimatiseerde ruimte waar ze, sommigen toegedekt, overnachten. Wachtend tot hun baasjes ze weer van stal komen halen, wanneer de winterstalling over is of wanneer ze anderen weer mogen imponeren.

Ik kan het niet helpen om in mijn fantasie een baasje aan iedere auto te koppelen. Wie rijdt wat? Wat voor een type mensen zijn dit? Oké, mensen met smaak en een aanzienlijk dikke portemonnee. Hardwerkende mensen die tijdrovende zaken zoals poetsen, APK, reparaties of het prepareren voor een rally liever uitbesteden. Liefhebbers die graag een rit in het buitenland maken maar zelf geen transport hebben en dus mooi gebruik kunnen maken van een haal- en brengservice die Thornhedge faciliteert. Maar waarschijnlijk ook mensen die niet één maar meerdere exclusieve auto’s hebben en deze om verschillende redenen deze niet thuis (willen) hebben staan. Simpelweg omdat de garage thuis te klein wordt of vanwege de eisen die een verzekeraar stelt. Daarom is deze opslag (een hermetisch afgesloten omgeving (24/7 beveiliging) dé plek waar je exclusieve auto in goede handen is. Dat slaapt wel zo lekker lijkt me.

Hier droom je als petrolhead toch van? Dat je je auto’s naast elkaar droog weg kan zetten en op ieder gewenst moment eentje van stal kunt halen. Want ernaar kijken is leuk, maar rijden is nog leuker! Bij Thornhedge kan een klant te allen tijden en onbeperkt zijn/haar auto ophalen om ermee te rijden. Wanneer de zon spontaan gaat schijnen op een zondag wil je die rit niet laten schieten natuurlijk! Een belletje is dan genoeg. Het feit dat de auto op een andere plek staat, hoeft het rijplezier niet te belemmeren. En of je er nou wel of niet veel omkijken naar wilt hebben, je bent er altijd welkom. Al is het maar voor een kop koffie en een snelle blik op je auto. Op deze manier kan iedereen optimaal genieten van zijn/haar hobby.

Stel dat ik ooit een tweede auto erbij zou hebben, zou ik mijn Dieter (BWM E30) zeker een verblijf in dit autohotel gunnen. Dat verdient een klassieker van zijn leeftijd, toch? Heb je interesse om jouw auto daar ook te stallen? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Geen reacties mogelijk.