The Ki(a) to surprise

Onlangs werd ik benaderd door een bureau welke zogeheten influencers bij elkaar brengt, tijdens een event, dit keer voor een Aziatisch automerk. Het event zelf was één groot geheim, daar konden ze op voorhand niets over loslaten. Vandaar droeg het ook de naam ‘The key to surprise’. Wel konden ze verklappen dat het héél tof zou worden!

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik niet tegen verrassingen kan. Ik begon dus al heel snel met afvuren van vragen op mijn contactpersoon. Daar was hij op voorbereid en dus kon hij me alleen vertellen hoe laat en waar ik moest zijn die dag. Onbewust gaf hij me hier een hint; verzamelen in Breukelen. Aziatisch automerk en Breukelen was als 1 + 1 voor mij: Kia.

Maar dan nog de hamvraag: wat gaan we doen? Tijdens het eerste contact werd er al navraag gedaan naar mijn angsten en absolute no-go’s. ‘Of ik watervrees of hoogtevrees had bijvoorbeeld’ – ja, die laatste. Ook kreeg ik via de mail een (was)lijst aangeleverd met zaken die ik mee moest nemen. Aan de kleding kon ik niets afleiden; er stonden wel drie verschillende setjes op het lijstje. Van trainingspak tot aan zwemkleding. Duidelijk een afleidingsmanoeuvre. Braaf heb ik alles ingepakt en meegenomen naar Breukelen.

En nu ben jij natuurlijk hartstikke benieuwd wat ik in hemelsnaam gedaan heb met Kia? Ik zou zeggen.. druk op PLAY en je hebt je antwoord.

Wil jij nou ook (test)rijden in de sportieve Kia Sportage? Dat kan! Kia Nederland verloot een week lang Sportage rijden onder mijn volgers. Wat moet je doen?

Stap 1: LIKE en DEEL dit bericht
Stap 2: Vertel me in een reactie hoe jij deze week testrijden zou benutten; wie neem je mee in de Kia Sportage en waar gaat de reis naartoe?
*De winnaar krijgt op 21 april bericht. De Kia Sportage dient door de winnaar zelf opgehaald en teruggebracht te worden in Breukelen.

3 Reakties
 • Hayo de Wit
  april 19, 2016

  Uitstekend initiatief van Kia.

  Een test van een week is perfect om een goede indruk te krijgen van de kwaliteiten Kia Sportage.
  Zo kan hij ruimschoots zijn meerwaarde in zijn segment aantonen.

  Planning:

  Dag 1. Richting Amsterdam om de stadse capaciteiten van de Kia te testen en om er een beetje mee te pronken en Amsterdam te ontdekken.

  Dag 2. Via Nieuweschans door Duitsland via Autobahn om de topsnelheid en de het geluidsniveau bij hoge snelheid te ervaren naar Zuid Limburg om de auto te testen in het mooie heuvellandschap

  Dag 3. Rondje IJsselmeer.

  Dag 4. Dagje strand Egmond aan Zee en omgeving.

  Dag 5. Asen, rijden op TT baan

  Dag 6. Skidome Zoetermeer.

  Dag 7. Veluwe

  De Sportage zal deze dagen de nodige beproevingen moeten ondergaan en bewijzen dat hij met voorsprong de beste is in zijn klasse.
  Maar ben er zeker van dat de Sportage als een toppertje uit de test naar voren.

  • Yvette
   april 22, 2016

   Hayo! Ik kan je melden dat je gewonnen hebt; jij mag een week testrijden in de Kia Sportage! Gefeliciteerd.

   Kun je een mailtje sturen naar info@hetautomeisje.nl met je NAW-gegevens en telefoonnummer? Dan zorg ik dat Kia Motors NL contact met je opneemt voor verdere afstemming. Alvast bedankt!

   Yvette – Het Automeisje

 • Jan Wilhelmus-Feih
  april 18, 2016

  Als eerste mijn complimenten voor deze leuke actie!
  Het eerste zou ik op weg van Breukelen naar huis gaan uitproberen of hij beter stuurt dan het vorige model (die ik gehad heb).
  Daarna zou ik met mijn vrouw een paar dagen een tripje langs de kust in Zeeland maken. En als er nog tijd over is met een paar vrienden naar Amsterdam.
  Het allerliefst zou ik een weekje met mijn vrouw naar Oostenrijk gaan om lekker te sturen, maar ik denk tot daar de tijd te kort voor is.
  Ik heb overigens mijn schoonvader en een vriend aangedragen als klant bij KIA (Winters) mijn schoonvader heeft inmiddels zijn 3e Venga en de vriend heeft het vorige model Sorento nieuw gekocht.
  Ik zelf zit te wachten op de prijzen van de nieuwe Niro of misschien wordt het toch weer een Sportage, dat hang natuurlijk van het weekje (test)rijden af. 🙂