Speed Seekers

Nog voor het startschot is gegeven voor het nieuwe motorsportseizoen lanceert wereldwijde content creator en televisiezender Insight TV een nieuwe reeks programma’s dat motorsportfans een zinderende kijk geeft in het leven van ‘s werelds meest getalenteerde racers op twee en vier wielen. De ‘Speed Seekers’ reeks is deze maand van start gegaan op Insight.TV en is te zien via het online platform en KPN kanaal 692 UHD. Naast MotoGP en freestyle motorcross kunnen we ook kijken naar endurance races zoals de 24 Hours at Spa en bekende sterren die hun grenzen opzoeken op het circuit.

Behind the visor
Anders dan anders is dat je bij Insight TV (de naam zegt het al deels) verhalen ontdekt achter getalenteerde racers. Wat komt er allemaal bij kijken? De programma’s geven je een intieme kijk op de vaardigheden, het gevaar, het doorzettingsvermogen en de snelheid die komt kijken bij het deelnemen aan de meest opwindende en veeleisende evenementen in de motorsport. Hieronder twee kijktips van mij.

Endurance: 24 Hours at Spa
Kijk verder dan de achteruitkijkspiegel en stap in het leven van de rijders die deelnemen aan een van de meest zware races in motorsport, de ‘Total 24 Hours of Spa’ in België. Het programma gaat achter de schermen en vertelt de persoonlijke verhalen van amateurs van wereldklasse en professionele rijders – waaronder F1 legende Rubens Barrichello – uit zes grote teams die keihard knokken om het 24 uur uit te houden op dit beruchte circuit.

Fast and Famous
In Fast and Famous moeten twee beroemde supercar eigenaren het tegen elkaar opnemen op een echt race circuit. Maar er is meer! Presentator en professioneel coureur Arie Luyendyk jr. zal de beroemdheden trainen in hun missie om als eerste over de eindstreep te gaan. De celeb die de snelste tijd weet te behalen wint de grote prijs en de eer om zichzelf de snelste beroemde snelheidsduivel te noemen. In deze aflevering: onze eigen kickbokser Rico Verhoeven in een Jaguar F-TYPE!

Beide programma’s zijn vanaf nu te zien op Insight.TV.

Fast & Famous – KPN 692, Zaterdag 2 maart @ 20:45
Morbidelli Rising – KPN 692, elke maandag vanaf 4 maart @ 21:00
Endurance: 24 Hours at Spa – elke zaterdag vanaf 9 maart @ 21:00
FMX Nomads – zondag 17 maart @ 20:45
Alle content is vanaf 1 maart beschikbaar op Insight.TV.

 

Geen reacties mogelijk.