Proefrit aan huis

Bij een nieuwe samenwerking hoort een nieuwe auto! Misschien heb je mijn MINI Cooper S al wel gespot op the gram waarmee ik op pad mag voor Proefritaanhuis.nl om zo toffe content voor jullie te kunnen verzorgen.

Zo hebben we nu in totaal drie video’s gemaakt die te bekijken zijn op Youtube of Facebook. De eerste gaat over de bedrijven die zich hebben aangesloten bij de unieke service van Proefritaanhuis.nl, de tweede gaat over het ‘rijklaar label’ en wat dit precies inhoudt en de laatste video geeft een praktijkvoorbeeld van de service weer: een proefrit aan huis. Op Texel welteverstaan! Ik mocht mee om het echt in de praktijk te kunnen ervaren. Plus: het was mijn eerste keer met de auto op de boot naar dit eiland. Je ziet het in mijn video! Laat een like en/of reactie achter als jou dit ook wat lijkt; zo’n vrijblijvende proefrit aan huis.

Geen reacties mogelijk.