Opening Porsche Classic Center Gelderland

Porsche Centrum Gelderland (Heteren) is zo’n beetje bij mij om de hoek, praktisch mijn achtertuin. Nu geeft Mark Wegh (directeur/eigenaar PCG) wel vaker feestjes (en geloof me, hij weet hoe) maar deze keer was het anders. Grootser.

Achter de huidige vestiging is namelijk een nieuw Classic Center gebouwd. Dit is uniek, omdat het het eerste officiële Porsche Classic Center ter wereld (!) is met een ‘eigen’ pand. Het Classic Center heeft een oppervlakte van ruim vijfduizend vierkante meter en is volledig gewijd aan klassieke Porsches. De showroom biedt plaats aan vijfentwintig klassieke Porsches. De werkplaats is ingericht voor reparatie van acht klassieke Porsches en er is ook een schadeherstel-, restauratie- en poetsafdeling.

Aan hapjes (lees complete foodtrucks) & drankjes, gezellige yuppen en mooie klassiekers geen gebrek. Het hoogtepunt was de emotionele toespraak van Mark zelf, vlak voor de feestelijke opening van het pand en onder toeziend oog van een groot, meelevend en geïnteresseerd publiek.

Het Classic Center is zeker een bezoekje waard. Het is de klassieke droom van elke Porsche liefhebber.

Geen reacties mogelijk.