MINI’s Shades of Grey

Het belooft dé film van het jaar te worden: ‘Fifty Shades of Grey’. Nouja, voor de dames dan. Maar liefst twaalf volle zalen (!) kon Eursoscoop in Tilburg afgelopen woensdagavond vullen met vrouwelijk schoon. Ook de spannendste MINI dealer van het zuiden, Renova MINI, was aanwezig tijdens de première. De primeur van MINI, de MINI Cooper vijfdeurs, stond prominent te schitteren in de ontvangsthal. Met een ondeugende opdruk op zijn flanken trok deze Cooper S veel bekijks!

MINI Renova

De dames werden voorafgaand aan de film geteased door MINI; samen poseren voor de foto, even het stuurwiel vast mogen houden of alvast de brochure inkijken. Dit alles om, later na de film, samen het hoogtepunt van de avond te bereiken; de afterparty inclusief loterij.

Een acrobatische paaldanseres, Salsa-boys met ontbloot bovenlichaam en een mannelijke stripper vermaakten het, licht hysterische, publiek tijdens de afterparty. Alle opgebouwde spanning bereikte een climax tijdens de loterij waar begeerlijke prijzen werden weggegeven.

afterparty

Ook Renova MINI speelde voor Oprah Winfrey en gaf een MINI Dufflebag én een heel weekend lang MINI rijden weg. Bij het verloten van de laatste prijs, een weekend MINI rijden, werd het publiek uitzinnig (min of meer dezelfde reactie als toen Christian Grey zijn t-shirt voor het eerst uittrok op het witte scherm). De gelukkige winnares was dan ook meer dan bereid om vol trots te poseren voor mijn camera, na het horen van haar lotnummer. Dat gaat een onvergetelijk lekker weekend worden!

loterij

Het was dè ideale avond om eens lekker met je vriendin, moeder of buurvrouw de bloemetjes buiten te zetten. De witte wijntjes spoelden alle zorgen weg en iedereen kon een paar uurtjes volop genieten op zomaar een doordeweekse avond! Genieten van de film, genieten van het entertainment en genieten van MINI. Ik kan nu al niet meer wachten op het vervolg, inclusief een bijrolletje voor MINI. Maar dan vijftig tinten donkerder…

Sfeer

Geen reacties mogelijk.