Mijn kantoor

Onlangs ben ik verhuisd. Dus mijn (thuis)werkplek ook. Dit houdt in dat ik van de eetkamer/werkkamer naar een ruim kantoor ben gegaan die daar ook echt voor bedoeld is. Het is een prachtige witte, lichte, ruimte met een vast werkblad rondom de kamer welke werkplek biedt voor tenminste vier mensen. Als een kind zo blij met de goed werkende verwarming, de nieuwe hoogpolige vloerbedekking, voldoende daglicht en het feit dat als ik mijn stoel naar achteren schuif.. ik niet direct de muur raak. Zo kun je nog eens iemand uitnodigen!

En er moest ook wel verbetering inkomen aangezien ik vanaf nu parttime thuis ga werken aan mijn blog. Het moet een plek zijn welke (over)werken stimuleert. Ik ben er zo happy mee, dat ik je graag mee wil nemen op een kleine virtuele tour door mijn hoofdkwartier. Kijk je mee?

Ik heb ervoor gekozen tegenover het raam te gaan zitten, ik ben een beetje een dromer. Heb je trouwens mijn directeursstoel gezien? In de folderrekken aan de muur zitten nu wat magazines en boekjes van auto’s. De folders die ik de afgelopen tijd heb verzameld hebben recht op een eigen ladekast gekregen. Ze zijn nu dwangmatig gealfabetiseerd in insteekhoezen (ik weet het, zeg maar niets). Mijn verzameling koffietafelboeken zijn nu kastboeken geworden. Mijn administratie is allemaal netjes verdwenen in mappen en de post zit in postbakjes.

Een strakke, nette werkplek met ruimte voor een extra flexwerker of bezoek dus. Het Automeisje heeft niets meer te wensen, hier moet ik toch wel productief van worden het komende jaar!

 

 

Geen reacties mogelijk.