Mercedes-Benz nails

 

Automerk Mercedes-Benz heeft een lak op de markt gebracht, die je nu ook op je nagels kunt aanbrengen. De collectie bestaat uit drie kleuren nagellak; monolietgrijs metallic, yosemiteblauw (AMG) en zirkonia rood. Die laatste was onderdeel van mijn goodiebag t.b.v. de ‘Automeisje tourrit’.

De kleur rood is dezelfde lakkleur als waar de MB SLK in geleverd kan worden. Het lakje maakt dan ook officieel deel uit van de ‘SLK Launch Selection’ en heeft de naam designo zircon red gekregen. De intens rode kleur is niet alleen prachtig op auto’s maar ook op je nagels. Het is een vuurrode kleur met een fijne glitter en prachtige glans. Hierdoor krijgt de kleur een bepaalde diepte en warmte zonder dat deze donkerrood wordt.

Het is een vrij dikke lak. Belangrijk is dus dat je de lak in twee keer aanbrengt. Het eerste laagje is dun, je kunt zo nog een beetje op je nagel kijken. Hij kleurt nu een beetje roze-rood, een tweede laag zal dit verhelpen en terugbrengen naar de gewenste diepe kleur rood. Breng je in één keer een dikkere laag aan, zal het waarschijnlijk niet goed drogen waardoor je je lak er zo weer af zal stoten. En dat is zonde!

Ik ben erg tevreden over het resultaat. Rode nagellak is tijdloos en sexy. Een must-have in iedere dame haar beautycase. Mocht je wat willen afwisselen, dan kun je ook eens de twee overige kleuren uitproberen. Monolietgrijs metallic is iets minder opvallend maar chique. Speciaal voor de snellere dames is daar AMG-blauw (of ook wel yosemiteblauw genoemd).

Alle lakkleuren zitten in een flesje van 8 ml – €8,90. Ook is er een set verkrijgbaar met alle drie de kleuren voor de prijs van €23,90 (zie Mercedes-Benz online shop).

Mercedes-Benz nailpolish Mercedes-Benz nails red nails

 

Geen reacties mogelijk.