LIVA RSZ circuitdag

Vandaag was het weer zover; de LIVA-RSZ circuitdag op Circuitpark Zandvoort! Een inmiddels jaarlijks terugkomend event voor de leerlingen van IVA Driebergen Business School. Als ‘geadopteerd’ leerling werd ik uitgenodigd door een lieve dame van de studentenvereniging. 

Als Automeisje zijnde kreeg ik een heuse VIP treatment van de organisatie. Dit hield in dat ik vanaf de parkeerplaats naar de pitboxen gereden werd, daar niet in de rij hoefde te staan voor een demo-rondje, mijn voorkeur voor auto mocht doorgeven en na afloop tussen de coureurs mocht lunchen in de VIP-box. Niet slecht he?

Mijn voorkeur ging trouwens uit naar de Ladybug van DutchBugs: de Bugatti Veyron. Jammer voor mij, want net toen ik m’n helm over mijn kop heen trok en moed had verzameld hoorde ik dat Jeroen Mul (fabrieksrijder voor Lamborghini) de Veyron zo heeft afgemat dat er geen tweede demostint meer kwam.

Een goede tweede ereplaats ging naar de Porsche GT3, waarin ik een aantal laps mocht meerijden naast een ervaren coureur. Nu ben ik best wel een stoere chick, maar ik ben geen held op de bijrijdersstoel. Dit heeft weinig tot niets te maken met het vertrouwen in de stuurmanskunsten van de coureur, maar des te meer met mijn zwakke maag.

Dat de Bugatti net aan mij voorbij ging, kon ik maar lastig een plekje geven. Vandaar dat ik Jeroen Mul en zijn Lambo & DutchBugs en de Veyron heb uitgedaagd samen een vlog op te nemen. Uiteraard zei geen van de boys ‘nee’ tegen mijn charmes. De video, in samenwerking met autofanaat/vlogger Rob van Loock, zal snel online verschijnen. Keep you posted!   

– Met dank aan de LIVA, voor de goede zorgen!

 

Geen reacties mogelijk.