iOttie

iOttie is een Amerikaans accessoire merk op het gebied van iPhone & iPad houders en opladers voor in de auto. DressMyMac.nl is officieel reseller van dit merk en verkoopt het gehele assortiment van iOttie via hun webshop.

Ik kreeg een iOttie RapidVOLT autolader toegestuurd. Dit is een universele autolader met niet één maar twee USB poorten. Super handig; zo kun je bijvoorbeeld je telefoon én je navigatie tegelijk opladen. Het is simpelweg plug en play in je 12 volts (sigaretten) aansluiting.

Het liefst wil je zo snel mogelijk opladen in een zo kort mogelijke tijd. Dan is een lader met een hoge output een must! De meeste autoladers beschikken over slechts 1.0 ampère, wat voldoende is voor een kleine smartphone, maar waardoor het erg lang duurt voordat je telefoon eindelijk is opgeladen. De RapidVOLT beschikt over maar liefst 5 ampère aan output (2,5 ampère per poort) en is daarom een van de snelste autoladers van dit moment.

Daarnaast beschikt deze iOttie lader over de zogenaamde SmartCharge Technology. Deze slimme functie voorkomt dat je apparaat kapot geladen wordt en automatisch stopt als de batterij helemaal vol is.

Deze autolader is geschikt voor alle smartphones en tablets. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Stijlvol en snel laden voor maar €24,95.

charging

 

Geen reacties mogelijk.