IAA Frankfurt 2015

Een van de grootste autobeurzen heeft onlangs haar deuren weer geopend; de IAA Frankfurt. Tijdens de eerste persdag heb ik de nodige km’s gemaakt op de beursvloer (11 hallen in totaal) om een aantal nieuwkomers en bijzondere verschijningen voor jullie vast te leggen.

Het is geen hoogstaande kwaliteit en af en toe wat moeilijk te verstaanbaar (lees: veel luidruchtige Japanners) maar ik kan me zo indenken dat je naast de foto’s graag wat bewegende beelden wilt zien. Bekijk hieronder mijn Vlog!

Persoonlijk vond ik de afstanden tussen de hallen wat groot (en onduidelijk) maar het charmante hiervan is dat het spektakel zich zowel binnen in de hallen, als buiten afspeelt. Daarnaast kan er ook veel zelf ontdekt worden; men stond massaal in de rij om een testritje te kunnen maken met een nieuwe hybride of een luxe premium wagen.

Bij grote spelers Mercedes-Benz, Audi en BMW kon het niet op; zij hadden niet genoeg aan een hal en troeven elkaar af in vierkante meters. Voor de bezoeker is deze machtsvertoning niet vervelend maar zeer indrukwekkend om te zien. Nieuw waren o.a. de Renault Talisman, de Rolls Royce Dawn en de Bentley Bentayga. Gaat dat zien, gaat dat zien mensen!

De IAA is geopend voor publiek van 17 t/m 27 september 2015. Maak jij hier ook nog een leuk dagje uit van?

Geen reacties mogelijk.