Herinneringen aan de muur

Soms vliegt de tijd gewoon voorbij en kan ik me nauwelijks herinneren welke auto’s ik afgelopen weken, maanden, jaren al wel niet heb mogen rijden. Om deze bijzondere momenten niet te vergeten wil ik ze vastleggen. Gelukkig heb ik folders vol met foto’s van al die auto’s die ik gebruik voor mijn blog – een digitaal archief. Maar echt foto’s afdrukken doe ik eigenlijk nooit. Geen idee waarom eerlijk gezegd.

Misschien het online tijdperk waar we in leven of het feit dat ik canvas prints aan de muur gewoon niet zo stijlvol vind. Ik heb een oude Le Mans poster in huis hangen en een zwart-wit foto van een Jaguar E-Type siert boven mijn bed. Maar geen ‘eigen’ productie. Totdat ik ontdekte dat ik mijn eigen foto’s ook in hoge kwaliteit, gemakkelijk en snel, online kon laten afdrukken op glas. Ja, je leest het goed. Jouw foto in glas.

Ik koos een indrukwekkend groot formaat uit qua afdruk en selecteerde daarvoor een hoge resolutie foto (van de shoot die ik met de BMW M850i onlangs heb gedaan). Je kan je afbeelding nog online laten controleren, zodat je order zeker weten goed gedrukt wordt. Kwaliteit gegarandeerd. Een foto op plexiglas ziet er naar mijn mening een stuk chiquer uit. Het glanst, is mooi dun en licht transparant. Het weegt minder dan ik had verwacht en is daarom met het sierlijke ophangsysteem (drie keuze mogelijkheden) makkelijk aan de muur te bevestigen. Ik denk dat deze een mooi plekje in mijn kantoor verdient!

 

Geen reacties mogelijk.