Groot Licht // aflevering 2

Door
0 , , , , Permalink

In de tweede aflevering van Groot Licht: Een challenge met sportieve Fordjes. Maar ook een youngtimer-item met in de hoofdrol de ALPINA B3 en een wel heel schaars geziene auto op de Nederlandse wegen. Maakt dat hem ook exclusief? Bekijk het hier!

Up to date blijven? Bloopers? Behind the scenes? Volg ons via Instagram en Facebook en vergeet je zeker niet te abonneren op dit kanaal!

Groot Licht is hét nieuwe online autoprogramma van Nederland. Of ‘n model nu vers uit de showroom komt, al wat langer meedraait, populair en snel is of juist niet: Groot Licht zet hem op eigen wijze in de spotlight. Een lichte show voor het grote publiek, waarbij toch gezegd wordt wat er gezegd moet worden. Ook leuk als je niet per se van auto’s houdt!

De voorkeuren van de drie presentatoren, Yvette, Irwin en Elco, kunnen nauwelijks meer van elkaar verschillen. Automeisje Yvette smult van luxe, exclusiviteit en Duitsers. InstaAutoVlog Irwin heeft zijn roeping bij de Consumentenbond gemist en Elco blieft, volgens zijn twee collega’s, vooral Franse troep. Zoveel verschillen, dat kan alleen maar goed gaan!

Geen reacties mogelijk.