Een proefrit aan huis, met mij, in deze Mercedes CLS 63 AMG?

Door
0 , , , , Permalink

Jullie weten inmiddels van mijn samenwerking met Proefritaanhuis.nl. Inmiddels rijd ik alweer een tijdje gelukkig rond in mijn MINI Cooper S maar ook deze heeft af en toe service nodig. Dus kreeg ik vervangend vervoer mee. Je denkt dan aan iets gelijkwaardigs qua grootte, verbruik en vermogen. Maar nee! Yvette kwijlde natuurlijk al sinds de eerste kennismaking op de CLS 63 in de bijzondere kleur Manganite Gray Metallic (matt) die in de showroom stond te shinen. Met maar liefst 558 trappelende paarden onder de motorkap ging ik op pad, voor een week. 

Maar wel met een missie! Want deze jongen staat te koop. Benieuwd wat je zou moeten (bij)betalen op deze bijzondere Mercedes-Benz? Daag het team van Proefritaanhuis.nl uit om binnen 5 minuten een inruilvoorstel voor je te verzorgen! En misschien rijd ik deze AMG dan binnenkort voor bij jou thuis, voor een proefrit samen.

Zij hebben namelijk in 2018 de Online Dealer Awards gewonnen in de rubriek ‘Beste Online Leadopvolging’. Stuur je kenteken en kilometerstand via deze link door en je ontvangt direct een scherp voorstel in je inbox. 

Auto Synyco

 

Geen reacties mogelijk.