Eau de voiture

Op de autosalon in Rotterdam liep ik een kraampje met wel heel bijzondere auto luchtverfrissers tegen het lijf. Het zijn geuren welke gebruikt kunnen worden in huishoudens en in de auto. Deze ”tonijnblikjes” met kekke kleurtjes komen uit Amerika, geheel organisch en zijn vanaf nu ook te bestellen via een Nederlandse distributeur.

california scents_1024x683

Met smaken uhh ik bedoel geuren als Cinnamon Coast en Palm Springs Pineapple gaat je auto gegarandeerd heerlijk ruiken. Let op: je moet er wel van houden; de geuren zijn dusdanig bubblegum-chemisch dat je er wel tegen moet kunnen. De fabrikant beweert namelijk dat na openen deze rakkers nog 60 dagen te ruiken zijn.

autoparfum_1024x683

Wellicht gaat het in werkelijkheid iets sneller aangezien je het blikje ‘openvouwt’ op de traditionele manier en dus de geur gemakkelijk kan ontsnappen. Echter tegen een meerprijs van 0,10 cent kun je een losse doseerdeksel bij bestellen. De inhoud lijken net geursponsjes; een zacht materiaal waarin de parfum gedrenkt zit en geleidelijk weer afgeeft aan de lucht. Handig, want zo heb je geen last van lekkende vloeistoffen. De meeste autoparfums zijn aan de luchtroosters te bevestigen maar waar moet je naartoe met dit blikje? Je hangt hem niet even aan de binnenspiegel..

PicMonkey Collage_1024x512

Ik probeerde Coronado Cherry en Malibu Melon uit. Het aroma is erg sterk, fruitig en mierzoet. Stiekem moet ik toegeven dat ik er wel van houd. Deze ga je ruiken zeg ik je! Wil je nou een minder sterke geur uitproberen? Ga dan voor Laguna Breeze of Fresh Linen. Gek op de nieuwe geur van auto’s? Kies dan Newport New Car om jouw auto weer als nieuw te laten ruiken. Grappig toch? Een luchtverfrisser met een twist, een voor mij een geslaagd experiment.

Interesse? Bestel California Scents dan via Efka Import BV (inkoopprijzen vanaf 2,00 euro ex. btw/pst) Ook gehele displays voor commerciële doeleinden zijn te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Geen reacties mogelijk.