Carchallenge

Onzeker achter het stuur?

Ruim 70 procent van de Nederlandse automobilisten zit wel eens gestrest achter het stuur. Mannen zijn vooral onzeker over hun rijkennis, terwijl vrouwen eerder twijfels krijgen als het gaat over hun rijvaardigheden. Bijna een miljoen mensen heeft echt rijangst in de ware zin van het woord en een half miljoen Nederlanders vermijdt het autorijden. Bijna acht procent van de vrouwen met rijbewijs… rijdt nooit.

Laat jij parkeergarages liever links liggen? Zie je op tegen lange autoritten in het donker of durf je niet te rijden als je in het buitenland bent? Bezorgen oplichtende lampjes op het dashboard en bijzondere verrichtingen, zoals fileparkeren en de hellingproef jou het nodige angstzweet? Verzekeraar onna-onna daagt je uit om de strijd aan te gaan met jouw ultieme #carchallenge.

Je auto is je dierbaar, het is je thuis op wielen. Je praat tegen je auto en je geeft er misschien een koosnaampje aan. Maar diezelfde auto brengt soms ook uitdagingen en onzekerheden met zich mee. ‘Ik herken die onzekerheden wel, maar die kun je ook overwinnen’, vertelt Geneviève Meerburg, Algemeen Directeur van verzekeraar onna-onna. ‘Autorijden moet je juist een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid geven en je niet beperken.’ Met de #carchallenge wil onna-onna vrouwen uitdagen om deze onzekerheden te overwinnen. Geneviève: ‘We geloven dat wanneer je ontspannen in de auto zit, je automatisch een betere bestuurder bent.’

Je kunt jezelf of iemand anders nomineren om de onna-onna #carchallenge aan te gaan. 

Hoe werkt het?

1. Klik op Vertel jouw #carchallenge
2. Plaats een reactie onder één van onna-onna’s #carchallenge Facebookposts
3. Op 15 april selecteert onna-onna drie inzendingen die kans maken op hun ultieme #carchallenge
4. Genomineerd? Verzamel zoveel mogelijk shares en likes op jouw #carchallenge en win!
5. Op 24 april maken we de winnaar bekend via Facebook

Wat kun je winnen?

Vertel ons jouw ultieme #carchallenge en we helpen je om deze uitdaging aan te gaan en je onzekerheid te overwinnen.
De drie genomineerden winnen sowieso een onna-onna goodiebag! De winnaar wint haar ultieme #carchallenge.
Face your fears en doe mee aan de #carchallenge!

Geen reacties mogelijk.